Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014

Αυτό είναι παρακμή....

Παρακμή είναι όταν οι πνευματικοί άνθρωποι μιας κοινωνίας κατηγορούν την κοινωνία για την παρακμή της αντί τους εαυτούς τους.
 

Η αξία των πνευματικών ανθρώπων μιας κοινωνίας, φαίνεται στα έργα της κοινωνίας, εκτός και αν δεχτούμε ότι έχει ευθύνη η γιαγιά μου ο σουβλατζής της γειτονιάς και όχι τύποι σαν τον Δήμου.

Οι ζωντανοί νεκροί σύγχρονοι πνευματικοί έλληνες και οι νεκροί ζωντανοί αρχαίοι πνευματικοί έλληνες.
Τι αξίζει περισσότερο;
Οι τάφοι των νεκρών προγόνων μας ή τα έργα των ζωντανών .
Πάντα ο  ανάξιος φθονεί τον  άξιο .....
Για αυτό θέλουν οι ανάξιοι  να διαγράψουμε την ιστορία μας- Κύριε Δήμου.
Δεν είναι τυχαίο ότι ο Μεγάλος δάσκαλος Αριστοτέλης έπλασε το Μεγάλο Μέγα Αλέξανδρο.
Το έθνος πρώτα έμεινε ορφανό από δασκάλους και μετά πτώχευσε.

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.