Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014

Ο Αρχιεπίσκοπος και η μισή Ιερά σύνοδος στην ορκωμοσία του περιφερειάρχη Κ. Μπακογιάννη!

Ο Αρχιεπίσκοπος με πέντε Μητροπολίτες στην "ενθρονιστήρια τελετουργία" του περιφερειάρχη Κ. Μπακογιάννη!
....ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη ....που του έκανε την τιμή και τον κάλεσε!
Καταφανείς και απροκάλυπτες οι .....
κομματικές προτιμήσεις και  η ανάμιξη του προκαθήμενου της εκκλησίας στα πολιτικά δρώμενα.

Για τα πέντε επόμενα χρόνια, πέντε νομοί της Στερεάς Ελλάδας ....θα ζουν στους ρυθμούς των αυξομειώσεων της "Μητσοτακικής πολιτικής τεστοστερόνης" ....του νεαρού Περιφερειάρχη!

Ο Θεός  να βάλει το χέρι του ....και το "έβαλε" ....αφού -κατά τα λεγόμενα του Θανάση Γιαννόπουλου στον τοπικό σταθμό ΕΝΑtv- κόντεψε να παει η "μισή" ιερά σύνοδος, στην ορκωμοσία του νέου Περιφερειάρχη Κ. Μπακογιάννη!

[ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ]

1 σχόλιο:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.