Παρασκευή, 1 Αυγούστου 2014

Τι κοινό έχουν οι Άδωνις, Βορίδης και Πλεύρης...;;

Δεν αναφερόμαστε στις κολοτούμπες που έκαναν...
και βρέθηκαν και οι τρεις από το ΛΑΟΣ στην ΝΔούλα....
Δείτε λοιπόν τι κοινό έχουν οι τρεις πιό πάνω καμπλέρος...


Ο Βορίδης έκανε το 2010 ερώτηση για τους αεροψεκασμούς ...
Ερώτηση προς τους Υπουργούς Περιβάλλοντος, Αμυνας και Υποδομών (2010)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ.. 
 
Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας "Ελεύθερη Ωρα" κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, διάφοροι επιστήμονες, ερευνητές και πολίτες,έχουν παρατηρήσει ένα συχνό και ταυτόχρονα ανησυχητικό φαινόμενο στους ουρανούς, και μάλιστα στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Πρόκειται για μεγάλου μήκους,πυκνές και λευκές ή υπόλευκες νεφελώδεις γραμμές οι οποίες ξαφνικά παρατηρούνται στον ουρανό της περιοχής.
Από τα ευρήματα και τις γνώμες των ειδικών,έχει διευκρινιστεί ότι δεν πρόκειται για ψεκασμούς παρασιτοκτόνων (αφού αυτοί λαμβάνουν χώρα σε πολύ χαμηλό ύψος και πάνω από αγροκαλλιέργειες) αλλά ούτε και για υδρατμούς από αεριωθούμενα αεροσκάφη,αφού αυτοί ερχόμενοι σε επαφή με την ατμόσφαιρα, διαλύονται σύντομα,το πολύ εντός ολίγων λεπτών, χωρίς να αφήνουν κανένα ίχνος....


Τι αεροψεκασμοί και τρίχες μπλέ....
Εδώ μιλάμε για την φωτομόλυνση...Η φωτομόλυνση που σύμφωνα με τον Άδωνη Γεωργιάδη και τον Θανάση Πλεύρη... είναι μείζον πρόβλημα και μπορεί να καταστρέψει πουλιά, ερπετά και έντομα...
Όπως είδατε και οι τρεις έχουν ευαισθησίες και προβληματισμούς.. έχουν σοβαρό πρόβλημα με τους αεροψεκασμούς και την φωτομόλυνση.. !!!
 Τα πιο πάνω σας τα είχαμε αναδείξει ΕΔΩ και ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.