Παρασκευή, 8 Αυγούστου 2014

Γιατί το επίσημο κράτος θα πρέπει να χρηματοδοτεί ιδιωτικές εκδηλώσεις…;;;

Με απόφαση του Προέδρου της Βουλής, Ευάγγελου Μειμαράκη, επιχορηγείται ο « ΟΜΙΛΟΣ ΒΡΑΚΟΦΟΡΩΝ ΚΡΗΤΗΣ» με το ποσό των πέντε χιλιάδων ευρώ (5.000,00 €), για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των εκδηλώσεων του Ομίλου των Βρακοφόρων της Κρήτης με τίτλο “30 χρόνια χωρίς τον Παύλο” που θα πραγματοποιηθούν στις 8 & 9 Αυγούστου 2014.
Σημειώνεται ότι την εκδήλωση …..
θα παρουσιάσει ο Αλέξης Κωστάλας και θα καλύψει απ ευθείας η ΝΕΡΙΤ.. !!!!
Άραγε ποιος θα καλύψει τα έξοδα της απ ευθείας μετάδοσης…
και γιατί θα πρέπει μια τέτοια εκδήλωση να μεταδίδεται LIVE από το επίσημο κρατικό κανάλι…

Δεν αντιλέγουμε μεγάλη προσωπικότητα ο Παύλος Βαρδινογιάννης, αλλά αυτή η υπερβολική προβολή, η χρηματοδότηση και η εμπλοκή της βουλής και της Περιφέρεας Κρήτης…. του επίσημου κράτους δηλαδή σε μια τέτοια εκδήλωση..είναι τουλάχιστον περίεργη…
την στιγμή που υπάρχουν όπως βλέπετε και στην εικόνα υπάρχουν δεκάδες εταιρείες χορηγοί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.