Δευτέρα, 4 Αυγούστου 2014

Όλο το ΠΑΣΟΚ «Αδιάβαστο» – Πρώτα ψήφισε τον ΕΝΦΙΑ και τώρα ζητά ενημέρωση

Αυτοί απαρτίζουν την ελληνική κυβέρνηση. Το ΠΑΣΟΚ αφού πρώτα ψήφισε των ΕΝΦΙΑ τώρα ζητά ενημέρωση από τον  υπουργό Οικονομικών. Όπως φαίνεται ο «γίγαντας» Χρυσοχοίδης έδειξε τον δρόμο και οι σύντροφοι τον ακολουθούν.
Πιο συγκεκριμένα το πρώην μεγαλοστέλεχος του ΥΠΟΙΚ και τομεάρχης οικονομίας του ΠΑΣΟΚ, Φίλιππος Σαχινίδης, επικοινώνησε τηλεφωνικά με  τους Χαρδούβελη και Μαυραγάνη,
ζητώντας τους συνάντηση ώστε το ΠΑΣΟΚ να ενημερωθεί γι τον ΕΝΦΙΑ, αλλά και για ζητήματα που προέκυψαν.
Πρόκειται για τις περιβόητες αριστερές πρωτοβουλίες του Βενιζέλου ο οποίος το πάει φιρί φιρί να γίνει ξαφνικά αντιμνημονιακός, ενόψει φυσικά τόσο του ιδρυτικού συνεδρίου της Ελιάς, όσο και του τακτικού του ΠΑΣΟΚ.
Με αυτή την σοβαρότητα ψηφίζουν τα νομοσχέδια στη Βουλή που «βουλιάζουν» τους Έλληνες στη δυστυχία.  Σε ότι τους πασάρουν λένε  αβασάνιστα «ΝΑΙ» βγάζοντας μεγαλεπήβολους λόγους στη Βουλή με πρόσχημα την σωτηρία της Πατρίδας και στη συνέχεια ζητούν ενημέρωση γι’ αυτά που ψήφισαν.
Αυτό είναι το ρεζιλίκι τους και δεν κρύβεται  ότι κι αν κάνουν. 

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.