Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014

Η μπίζνα με τα εκατ. ευρώ που θα παντελονιάζουν τα λαμόγια από τους φάρους και τον μηχανισμό είσπραξης τελών..

Πάνε να πουλήσουν το φαρικό δίκτυο… 

To αποκαλύψαμε και σας το παρουσιάσαμε στο άρθρο μας 
Δεν έχουν όυτε ιερό ούτε όσιο…Ξεπουλάνε και τους φάρους του Πολεμικού Ναυτικού !!!
Κανείς δεν λέει πόσα βγάζει το κράτος από την πιο επικερδή επιχείρηση του…

Μια επιχείρηση με μηδαμινό κόστος …αφού η συντήρηση γίνεται από το Πολεμικό Ναυτικό ενώ τα έσοδα είναι πολύ περισσότερα από τα έξοδα αφού κάθε πλοίο πληρώνει φαρικά τέλη…. 
Η αντιπολίτευση ας συνεχίσει τα Μπάνια της…
Δείτε πως μεθοδεύουν το ξεπούλημα των φάρων…βρίσκοντας τις φτηνές και εύκολες δικαιολογίες του κόστους συντήρησης…
Ξεχνάνε να μας πουν για τα έσοδα που αποφέρουν οι φάροι… και για το πόσο αποτιμάται η αξία του δικτύου συμπεριλαμβανομένης της γης αλλά και των εγκαταστάσεων..
Ας τα πάρουμε με την σειρά να δούμε τι προβλέπει η σχετική μομοθεσία για τα φαρικά τέλη…που πληρώνουν τόσο ελληνικά όσο και πλοία της αλλοδαπής..farika2

Τι προβλέπεται να πληρώνει κάθε πλοίο που ποικίλει απο 200 ευρώ ως και 5000 ευρώ ανάλογα με τις υπηρεσίες που του παρέχονται..
ΦΑΡΙΚΑΤΕΛΗ1

ΦΑΡΙΚΑΤΕΛΗ2

ΦΑΡΙΚΑΤΕΛΗ3


τα χρήματα ή μάλλον μέρος των τελών που πηγαίνει στο Μετοχικό Ταμείο του Πολεμικού Ναυτικού (2%)…
farika

και ένα ενδεικτικό καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό άνω των 200 χιλ. ευρώ που δόθηκε  στο Π.Ν για τό πρώτο 4μηνο του 2013..
farika3

Πήρατε τώρα μια καλή εικόνα…για την μπίζνα που πάνε να στήσουν και τα εκατ. ευρώ που θα παντελονιάζουν τα λαμόγια οι κολητοί στους οποίους θα παραδοθούν οι φάροι και όλος αυτός ο μηχανισμός είσπραξης τελών..
Τα συμπεράσματα δικά σας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.