Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014

Όλα δείχνουν ότι οι Δυτικοί νεοταξίτες, καλύπτουν τους Ναζί του Κιέβου που σκότωσαν εν ψυχρώ 250 ανθρώπους...

Είναι τρομερό....

Όλα δείχνουν ότι οι Δυτικοί νεοταξίτες, καλύπτουν τους Ναζί του Κιέβου που σκότωσαν εν ψυχρώ 250 ανθρώπους για να ενοχοποιήσουν τους Ρωσόφωνους και τη Ρωσία.

Η Νέα Τάξη σίγουρα θυμίζει παραλλαγή Ναζισμού.

Από την αρχή θεωρήθηκε ότι
μόνον Ναζί μπορούσαν να κάνουν τέτοιο ηθελημένο έγκλημα

Ευριπίδης Μπίλλης

Διαβάστε αποσπάσματα από σχετικά άρθρα..

  1. Η Ρωσία κατηγορεί τη Δύση για αδιαφορία στην περίπτωση της συντριβής του Boeing
    Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ κατηγόρησε τις δυτικές χώρες και το Κίεβο ότι έχουν «χάσει κάθε ενδιαφέρον» για την έρευνα όσον αφορά...

    Τελικά ποιος κατέρριψε το μαλαισιανό αεροσκάφος στην Ουκρανία; Τι ρόλο παίζει η Δύση;
  2. Ρωσία: Η Δύση έχασε το ενδιαφέρον της για τα αίτια συντριβής τoυ μαλαισιανού αεροσκάφους
    «Έλλειψη διαφάνειας στην έρευνα»

«Μετά τις πρώτες σχεδόν υστερικές κατηγορίες εναντίον της Ρωσίας και των ανταρτών, αυτοί που τις έκαναν τηρούν σιωπή για την έρευνα», είπε ο κ. Λαβρόφ.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ κατηγόρησε τις δυτικές χώρες και το Κίεβο ότι έχουν «χάσει κάθε ενδιαφέρον» για την έρευνα όσον αφορά τα αίτια της συντριβής στην ανατολική Ουκρανία του αεροσκάφους της Malaysia Airlines που εκτελούσε την πτήση MH-17 , καταγγέλλοντας παράλληλα «έλλειψη διαφάνειας» όσον αφορά τη διεξαγωγή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.