Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2014

«ΤΟΥΡΚΙΚΟ» ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ ΣΜΙΝΘΗΣ 16-8- 2014…

Κρίμα γιά τη νεολαία της Σμίνθης, γιατί πίστευα (όπως πίστευαν όλοι) ότι είναι Πομάκοι με ψυχή, αλλά τελικά εκτός από ορισμένες εξαιρέσεις,απέδειξαν ότι πουλήθηκαν στό τουρκικό προξενείο και στον ψευδομουφτή…..

κρίμα γιατί ξεπούλησαν ακόμη και την πομακική τους γλώσσα, αφού στίς ανακοινώσεις τού φεστιβάλ,ούτε μία λέξη στα πομακικά δέν ειπώθηκε.
10590612_340297666146544_6763735685849942959_n
Να χαίρεστε τό φεστιβάλ σας βρέ λεβεντόπαιδα καί τού χρόνου μή ξεχάσετε νά προσθέστε στό πανώ σας, <<4ο «τουρκικό» φεστιβάλ νέων Σμίνθης>>, όχι τίποτε άλλο,απλά γιά να μήν μπερδεύονται οι επισκέπτες και νομίζουν ότι θα δούν πομακικό φεστιβάλ και όχι την τουρκική προπαγανδιστική φιέστα που είδαμε χθές βράδυ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.