Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014

H Νέα τάξη..σε πλήρη ανάπτυξη...

Θα μπορούσε να πει κανείς απλά, NO COMMENT για την "εγκληματία" αυτή που φιλοδοξεί να γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ που δεν σέβεται ούτε έναν νεκρό  
(Hillary Clinton on Gaddafi: We came, we saw, he died..)
Όλα όμως δείχνουν ότι σήμερα κυβερνούν τις ΗΠΑ επικίνδυνοι για τον πλανήτη
άνθρωποι, με τον πρόεδρο Ομπάμα να έχει λάβει τον ρόλο του προπαγανδιστή και αυτός μόνος, ως και εις τα χημικά της Συρίας όπου απεδείχθη ότι εψεύδετο, και τώρα να κάνει ο ίδιος συνεχώς προπαγανδιστικές δηλώσεις που πάνω από όλα μειώνουν το λειτούργημα του Προέδρου των ΗΠΑ.
«Ο Ομπάμα εξήγησε ότι υπάρχουν ενδείξεις για κατάρριψη του μοιραίου Boeing από πύραυλο, ο οποίος εκτοξεύθηκε από περιοχή, στην οποία διατηρούν τον έλεγχο οι ρωσόφωνοι.»
Θυμίζει τις δηλώσεις του για τα χημικά της Συρίας.
Αν δεν είναι επιπολαιότητα, που δεν είναι, είναι πολύ λίγος για να ηγείται των ΗΠΑ και επικίνδυνος για την ανθρωπότητα.
Πολύ χειρότερος και από τον Μπους Τζούνιορ που εκείνος διέθετε και μία προσωπικότητα, όσον και αν διαφωνούσε κανείς μαζί του.

Παρόμοιο φανατικό επικίνδυνο για την παγκόσμια ειρήνη άτομο, δείχνει να είναι και ο Κέρρυ.
Η δε ΕΕ δια των ιθυνόντων της «δορυφορικά» υπακούει και φέρεται με τον ίδιο επικίνδυνο για την ανθρωπότητα τρόπο.
Με τον «καθρέφτη» της το Euronews να προκαλεί αηδία με τη συνεχή του πλύση εγκεφάλου που επιχειρεί.
Όσον αφορά επίσης τα δικά μας ΜΜΕ είναι αντάξια της παρούσας ΕΕ υποτελούς της Νέας Τάξης.  Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.