Σάββατο, 19 Ιουλίου 2014

Και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας συνεχίζεται – Eκποιούνται οι παραλίες της Ξάνθης – Τι ανάπτυξη Θεέ μου…

Στη λίστα των ακινήτων που επιχειρεί να εκποιήσει το ΤΑΙΠΕΔ βρίσκονται αρκετές παραλίες της Ξάνθης, όπως αποδεικνύεται από τις σχετικές αναρτήσεις στην ιστοσελίδα του που διαφημίζουν τις εκτάσεις. 

Υπενθυμίζεται ότι ήδη στη λίστα βρίσκεται η φωνή της Αμερικής, τα Ιαματικά Λουτρά Ποταμιάς, εκτάσεις στο Μικροχώρι, τη Γαλάνη και αλλοού.

Οι παραλίες που επιχειρεί να εκποιήσει το ΤΑΙΠΕΔ είναι η παραλία Μαγγάνων, η παραλία της Φωνής της Αμερικής, η παραλία στη θέση ΤΕΠΕΔΑΚΙΑ της Βελόνης . Στις ίδιες αναρτήσεις βρίσκονται και οι αλυκές της περιοχές στον κόλπο του Πόρτο Λάγους. xanthipress
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.