Ο των Ζαππείων, ο των Καννών, ο ξεπουλών πάσαν την Ελλάδα.. ο «σωτήρας» του Έθνους Σαμαράς

Κατωτέρω ανάλυση της αναγνωσθείσας πρόσφατα στο Ζάππειο ομιλίας του κ. Σαμαρά.
1. … ενώ τόνισε ότι η Ελλάδα και η Ευρώπη διέψευσαν εκείνους που στοιχημάτισαν στην αποτυχία και στην διάλυση.
Υπενθυμίζω ότι στις Κάννες έθαψε την Ελλάδα μαζί με τον έτερο δηλωσία «πατριώτη» ΥΠΕΞ, αντιπρόεδρο κτλ, Βενιζέλο (της ντε φάκτο αναγνώρισης του παράνομου τουρκοκυπριακού κράτος, της «διαγραφής» των γερμανικών αποζημιώσεων
με τη σιωπή του στις θρασύτατες δηλώσεις του Σόιμπλε, των υποβρυχίων)
2. «Υπήρξαν και κάποιοι που είδαν την κρίση της Ευρώπης ως ευκαιρία για να… αποδομήσουν και να ενταφιάσουν το Ευρωπαϊκό εγχείρημα! Είναι οι γνωστοί καιροσκόποι του λαϊκισμού, που πότε στρέφονται κατά του ΝΑΤΟ, πότε αμφισβητούν τη δύναμη του ευρώ, πότε υιοθετούν ο,τιδήποτε θα μπορούσε να διαλύσει την Ευρώπη.
Ο υποδουλώσας την Ελλάδα δηλωσίας και «εκτελών» τον Ελληνισμό Σαμαράς θεωρεί την υποδούλωση στη Νέα Τάξη των Ευρωπαϊκών εθνών από την φασιστική πράκτορα της Νέας Τάξης υπόδουλη στην νεοναζιστική Γερμανία ΕΕ (που βρίσκει νεοναζιστική Γερμανία τον «τρόπο» να «πείθει» του Σαμαράδες,), ως ευρωπαϊκή ολοκλήρωση
3. Έχουν ως πρότυπά του τις… χρεοκοπίες της Λατινικής Αμερικής, που η Ευρωπαϊκή Ένωση κατάφερε να αποτρέψει.
Εδώ αν δεν ήταν τραγικά αυτά που γράφει μόνον γέλιο θα προκαλούσαν.
Με 3.000.000 ανέργους με χρέος διπλάσιο περίπου από ότι είχαμε πριν την μη «χρεωκοπία» μας και «σωτηρία» μας με όλη τη Ελλάδα να βρίσκεται καταχρεωμένη και μεθοδευμένα χρεωκοπημένη στους απατεώνες, να ξεπουλά τον Εθνικό της πλούτο, αυτός θρασύτατα και «αληθώς ως πάντα» να συκοφαντεί την Αργεντινή που έδιωξε έστω καθυστερημένα τον δικό της Σαμαρά τον συνάδελφο του σε όλα τον Μένεμ..
4. Και για την Ελλάδα και για άλλες χώρες που είχαν πρόβλημα. Θεωρούν την καταστροφή της Ευρώπης, ως δήθεν «λύτρωση». Και το ίδιο το ευρωπαϊκό εγχείρημα, ως δήθεν «καταστροφή»! Ευτυχώς, όμως, οι δυνάμεις αυτές ήταν και παραμένουν μειοψηφία».
Κάνει ότι πιστεύει με την ομιλία που του έγραψε κάποιος Γκαιμπελίσκος (ποιος αλήθεια), ο υποδουλώσας την Ελλάδα και υπόδουλος σε Μέρκελ, Τρόικα, Ράιχενμπαχ κτλ, μη πρωθυπουργός Σαμαράς, ότι δεν είναι η καταστροφή από τη Νέα του Τάξη των λαών της Ευρώπης που οδηγεί μαθηματικά στη διάλυση της, αλλά οι διαμαρτυρόμενοι και εκτελούμενοι και από όργανα της νέας τάξης ως ο ίδιος, υπό κατοχή λαοί.
5. Τονίζοντας ότι η Ελλάδα χρησιμοποίησε μόνο το 40% του προϋπολογισμού για την Προεδρία…
Συνήθως μερικοί άνθρωποι διπλασιάζουν τον προϋπολογισμό για να δείξουν μετά ως πυροτέχνημα και χωρίς αναλυτικά στοιχεία, ότι έκαναν οικονομία. Πώς έγινε η οικονομία κ. Σαμαρά;;
Δώσε αναλυτικά στοιχεία τι πραγματικά υπέρογκα ίσως ποσά ξόδεψες που προσπαθείς να το αποκρύψεις μάλλον με τα ανωτέρω έξυπνα που είπες.
6. «Ενισχύσαμε την εμβάθυνση της ΟΝΕ! Με προτεραιότητα την Τραπεζική Ένωση, ώστε να αντιμετωπιστούν οι κατασκευαστικές αδυναμίες του ευρώ. Αυτές που αναδείχθηκαν από την κρίση. Προωθήσαμε ουσιαστικά τη δημιουργία μιας Τραπεζικής Ένωσης που παραμερίζει τις εσωτερικές ανισότητες, που εγγυάται τις καταθέσεις όλων των Ευρωπαίων και τις ίσες δυνατότητες πρόσβασης σε πηγές χρηματοδότησης για όλες τις επιχειρήσεις.
Προώθησε δηλαδή άνευ αιδούς με τα ανωτέρω λέει, το ξεπούλημα των Ελληνικών τραπεζών που κατέστρεψε με το PSI και που τώρα τις δημεύει η ΕΚΤ.
Ψεύδος ότι εγγυάται κανείς τις καταθέσεις από δήμευση τους από τους απατεώνες του Γιουρογκρούπ.
7. Πολεμήσαμε την οικονομική στασιμότητα και την ύφεση. Με προτεραιότητα την αντιμετώπιση της ανεργίας. Κυρίως, όμως, η Ελληνική Προεδρία ανέδειξε την ανάπτυξη και την απασχόληση ως κορυφαίο πολιτικό ζήτημα για την Ευρώπη σήμερα.
Μετά που μας «έσωσε εμάς» ο Αντωνάκης μας, έσωσε τώρα και όλη την Ευρώπη !!! Λέει ανωτέρω !!! Αντιμετώπισε λέει περίπου θρασύτατα, την ανεργία και την ύφεση σε εμάς και σε όλη την ΕΕ.
Ο των Ζαππείων, ο των Καννών, ο του PSI, ο ηθοποιός της τρομοκρατικής των Ελλήνων παράστασης , ο ξεπουλών πάσαν την Ελλάδα κτλ, ο «σωτήρας» του Έθνους μας Σαμαράς. Προώθησε επίσης λέει και την ανάπτυξη.
Εννοεί προφανώς με τη ΝΟΚΙΑ, και το WiFi.
8. Επίσης, για πρώτη φορά, με τον πιο επίσημο τρόπο, αναδείξαμε την προστασία των ευρωπαϊκών συνόρων και την διαχείριση των μεταναστευτικών ροών. Με ανθρωπιστικούς όρους πάντα, αλλά τα αναδείξαμε ως αυτό που πραγματικά είναι: ως ζήτημα ασφαλείας για το σύνολο της Ευρώπης!
«Ανέδειξε» λέει την προστασία των ευρωπαϊκών συνόρων και την διαχείριση των μεταναστευτικών ροών. Λοιπές λεπτομέρειες είναι άχρηστες. Τι επέλυσες έχει σημασία κύριε και όχι τι και πώς «ανέδειξες»
9. Κορυφαίο επίτευγμα της Προεδρίας, ο καθορισμός των Κατευθυντήριων Γραμμών για τον νομοθετικό και επιχειρησιακό σχεδιασμό στον τομέα Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων (αυτό που ονομάζεται Post-Stockholm). Κυρίως όμως, η μετανάστευση εντάσσεται πλέον ως αναπόσπαστο τμήμα της εξωτερικής πολιτικής της Ένωσης.
Δείχνουν οι δηλώσεις αυτές νεοταξικό «αέρα κοπανιστό» για εξαπάτηση μας στο λαθρομεταναστευτικό που οδηγεί την ΕΕ στο οραματιζόμενο «παγκόσμιο χωριό» του φασιστοειδούς νεοταξικού «σοσιαλιστή» της υποδούλωσης των χωρών της ΕΕ, των τροίκων κτλ, του πράκτορα της Μέρκελ Μάρτιν Σούλτς.
10. Η Ελληνική προεδρία ανέδειξε και τις Θαλάσσιες πολιτικές ως μια ξεχωριστή προτεραιότητα. Βεβαίως αυτό υπαγορεύτηκε και από το εθνικό συμφέρον μας, καθώς η Ελλάδα κατέχει σημαντική θέση στην παγκόσμια ναυτιλία και διαθέτει την μεγαλύτερη ακτογραμμή στην ΕΕ, με θαλάσσια σύνορα που ταυτίζονται με τα εξωτερικά θαλάσσια σύνορα της Ένωσης.
Και πάλιν «ανέδειξε»
11. Παράλληλα, προσπαθήσαμε να εντάξουμε στην θαλάσσια ασφάλεια την προώθηση των στρατηγικών συμφερόντων στη θάλασσα για την οικονομία, για την ανάπτυξη ενεργειακών αποθεμάτων και για την ενεργειακή ασφάλεια της ΕΕ. Έτσι υιοθετήθηκε η Ευρωπαϊκή Στρατηγικής Θαλάσσιας Ασφάλειας. Είναι η πρώτη φορά που η ΕΕ αναπτύσσει μία συνολική, διατομεακή και οικονομικά αποδοτική στρατηγική».
Δείχνει αέρας κοπανιστός και φουσκωμένα χωρίς ουσία λόγια…..
12. Ο Πρωθυπουργός ανέφερε ότι: «συμφωνήσαμε στην περιφρούρηση των εξωτερικών θαλάσσιων συνόρων της ΕΕ» και πρόσθεσε: «Θα είμαστε στο πλευρό της επόμενης, ιταλικής Προεδρίας, που αναλαμβάνει την εκπόνηση Σχεδίου Δράσης για την υλοποίηση αυτής της Στρατηγικής. Και αυτό θα τονίσω μεθαύριο στο Στρασβούργο, στην εκεί τελετή λήξης της Ελληνικής Προεδρίας».
Συμφώνησε λέει σε κάτι του οποίου δεν υπάρχει ακόμα το σχέδιο.
13. Ζήτησαν μια Ευρώπη ικανή να εμπνέει τους πολίτες της. Αλλά και ικανή να λύνει τα προβλήματά τους, ιδιαίτερα την ανεργία, την ύφεση και την ασφάλεια».
Να μας εμπνέει βέβαια ως δολοφονική Νέα Τάξη που θα λύνει τα προβλήματα μας δολοφονώντας μας. Γιατί αναφέρεται όμως στην επίλυση ιδιαίτερα της ανεργίας, της ύφεσης και της ασφάλειας αφού τα «επέλυσε»;;
Ευριπίδης Μπίλλης

Σχόλια