Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014

Γνώριζε και ο Βενιζέλος…..Γνώριζε και ο Βενιζέλος…..
και μάλιστα ως Δίκτυο ξέπλυμα βρώμικου χρήματος…. από τον Δεκέμβριο του 2011, και για το θέμα που έφερε στην βουλή....
η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ, με σχετική ερώτηση που κατέθεσε στην βουλή με ημερ. 14.07.2014 με θέμα ”To Αιολικό Πάρκο, ο Δήμος Ρόδου, οι Τράπεζες και οι καταγγελίες για περίεργες διαδρομές χρημάτων” …
  Με συστημένη επιστολή και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είχε λάβει γνώση επίσημα ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ως Υπουργός Οικονομικών και ο ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ως Υπουργός Δικαιοσύνης τον Δεκέμβριο του 2011. Δεν έπραξαν ως όφειλαν, παραταύτα το ΔΙΚΤΥΟ - ”To Αιολικό Πάρκο, ο Δήμος Ρόδου, οι Τράπεζες και οι καταγγελίες για περίεργες διαδρομές χρημάτων” απρόσκοπτα συνέχισε και συνεχίζει έως σήμερα να λειτουργεί, να πληρώνεται αδρά εκατομμύρια ευρώ από το Ελληνικό Δημόσιο αν και παράνομα…!!! Γιατί ; ο νοών νοείτω.
Αποσπάσματα των επιστολών και των επίσημων αποδεικτικών επικοινωνίας προς Βενιζέλο και Παπαϊωάννου μεταξύ άλλων πολλών αποδεκτών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό καθότι διοικούμεθα «έξω από'δω»Τα στοιχεία όλα κατατεθειμένα από τον Ιανουάριο του 2012 και στους καρατομημένους Οικονομικούς Εισαγγελείς απόσπασμα στο τέλος των στοιχείων

HellasForce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.