Σάββατο, 26 Ιουλίου 2014

Σαμαράς σε Ντόρα: Δεν γίνεται να είσαι επίτροπος


ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ HF – Σαμαράς σε Ντόρα: Δεν γίνεται να είσαι επίτροποςΌπως είχε γράψει πρώτο το HF δεν θα είναι η Ντόρα Μπακογιάννη ο επόμενος επίτροπος της Ελλάδας στην Κομισιόν.
Ο Σαμαράς της τηλεφώνησε και της είπε «Ντόρα δεν γίνεται» αφού δεν είναι το πρόσωπο το οποίο αποφασίστηκε να αναλάβει το χαρτοφυλάκιο.
Η Ντόρα Μπακογιάννη φέρεται να του απάντησε «εσύ αποφασίζεις», χωρίς, σύμφωνα με πληροφορίες, να της αποκαλύψει το όνομα του επιτρόπου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Hellasforce το βράδυ της Παρασκευής στο Μαξίμου πραγματοποιήθηκε συνάντηση σε ανώτερο ευρωπαϊκό επίπεδο, όπου και αποφασίστηκε, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τη θέση του Επιτρόπου να αναλάβει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Όπως είχαμε γράψει από νωρίς το Σάββατο το Μαξίμου στηρίζει πολλά πάνω στο συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο, γιατί θα συνοδεύεται με νέα κονδύλια, καθώς και το θέμα της λαθρομετανάστευσης που έχει ήδη ανέβει πολύ ψηλά στην ατζέντα της ΕΕ το τελευταίο εξάμηνο. Και στηρίζει την επιλογή του Αβραμόπουλου…
Μάλιστα η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε, χωρίς ο νυν Υπουργός Εθνικής Άμυνας να γνωρίζει το παραμικρό…
Το HELLASFORCE αποκαλύπτει – Η Ευρωπαϊκού επιπέδου συνάντηση που χρίζει Επίτροπο τον Αβραμόπουλο – Στα… κρύα του λουτρού η Ντόρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.