Είναι επικίνδυνοι! Οι Ισλαμιστές απειλούν να καταλάβουν την Ελλάδα και το ΠΑΣΟΚ τους εύχεται καλό Ραμαζάνι

Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ. Την ώρα που οι Ισλαμιστές απειλούν με Τζιχάντ να καταλάβουν την Ελλάδα τους εύχονται καλό Ραμαζάνι με αφορμή το τέμενος στο Βοτανικό.
Γεμάτοι υπερηφάνεια εκεί στην Χαριλάου Τρικούπη εξέδωσαν μια κατάπτυστη ανακοίνωση στην οποία εύχονται καλό Ραμαζάνι στους μουσουλμάνους ενώ διαφημίζουν την απόφαση για την ανέγερση του τεμένους που λήφθηκε το 2011 με πρόταση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.


Αντί την ώρα που οι Τζιχαντιστές έχουν θέσει σε λειτουργία τον «μηχανισμό» Ισλαμοποίησης το ΠΑΣΟΚ να καυτηριάζει τις φρικαλεότητες που λαμβάνουν χώρα στο Ιράκ, στην Συρία ή στη Νιγηρία με την ανακοίνωση του φαίνεται να μην ενοχλείται από τίποτα και να μην λαμβάνει υπόψη τις απειλές κατά της χώρας μας από τους Ισλαμιστές τρομοκράτες.
Πόσο προστατευμένοι μπορούν να νιώθουν οι Έλληνες πολίτες όταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι παράλληλα και υπουργός Εξωτερικών;
Πώς θα υπερασπίσει την ακεραιότητα της χώρας μπροστά την απειλή;
Δεν μπήκαν καν στον κόπο μέσα στην ανακοίνωση να διαχωρίσουν τους δολοφόνους ισλαμιστές που έχουν πνίξει στο αίμα ολόκληρο τον Αραβικό κόσμο, σταυρώνοντας χριστιανούς.
Ο τομέας ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ λοιπόν με τον πρόεδρό τους που είναι και υπουργός Εξωτερικών καλό θα ήταν να θυμηθεί τους ορθόδοξους Μητροπολίτες που απήχθησαν από τους Ισλαμοφασίστες, τους χιλιάδες χριστιανούς που τελούν υπό διωγμό στη Συρία και να γνωρίζει πως οι δολοφόνοι της Μπόκο Χαράμ έχουν απαγάγει μαθήτριες στην Νιγηρία και ακόμη αγνοείται η τύχη τους.
Ντροπή και αίσχος να υπερηφανεύονται και να εύχονται το 2015 το Ραμαζάνι να εορταστεί σε συνδυασμό με το τέμενος στον Βοτανικό.
Σας παραθέτουμε και αυτούσια την ανακοίνωση την οποία πήραμε από την ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ για να δείτε την ξεφτίλα τους.
«Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την απόφαση του ΣτΕ για την ανέγερση του τεμένους στο Βοτανικό
Με αφορμή την απόφαση του ΣτΕ για την ανέγερση τεμένους στην περιοχή του Βοτανικού ο Τομέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Η απόφαση για την ανέγερση τεμένους στο Βοτανικό λήφθηκε με αυξημένη πλειοψηφία στη Βουλή το 2011 με πρόταση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ . Με τη σημερινή απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ γίνεται το τελικό βήμα για την έναρξη των εργασιών κατασκευής με ευθύνη του ελληνικού κράτους.
Ευχόμαστε καλό Ραμαζάνι, χρόνια πολλά με ειρήνη, υγεία και ευτυχία στους Έλληνες ή μη μουσουλμάνους πολίτες που ζουν ή βρίσκονται για διακοπές αυτήν την περίοδο στη χώρα μας.
Και ευχόμαστε ο εορτασμός του Ραμαζανιού του 2015 να λάβει χώρα στο καινούργιο τέμενος σε συνθήκες αξιοπρέπειας και ελευθερίας.» 

hellasforce.com

Σχόλια