Τετάρτη, 9 Ιουλίου 2014

Γειά σου Σταϊκούρα λεβέντη…Ο Σταϊκούρας ευχαρίστησε ρητά για τη βοήθεια των Γερμανών πολιτών..

«Χρήματα; Όχι ευχαριστώ» είναι ο τίτλος με τον οποίο επιγράφει το άρθρο της στην ηλεκτρονική της σελίδα η Süddeutsche Zeitung αναφερόμενη στη χθεσινή επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα στο Βερολίνο. Η εφημερίδα σημειώνει: «Η Ελλάδα σύμφωνα με δικές της εκτιμήσεις δεν χρειάζεται επιπλέον βοήθεια.
Τουλάχιστον προς το παρόν. Παρόλα αυτά η χώρα υπενθυμίζει στους ευρωπαίους εταίρους τη δέσμευση του 2012 για μία περαιτέρω ελάφρυνση του δυσβάσταχτου χρέους».
«Ο Σταϊκούρας ευχαρίστησε ρητά για τη βοήθεια των Γερμανών πολιτών, και υπενθύμισε ότι οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης συναίνεσαν στο να μειώσουν το βάρος του χρέους, από το οποίο υποφέρει η Ελλάδα.
Η κυβέρνηση στην Αθήνα έχει τηρήσει τη συμφωνία και εν τω μεταξύ επιτυγχάνει πρωτογενές πλεόνασμα χωρίς την επιβάρυνση της εξυπηρέτησης του χρέους. Ακόμα έχει τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα για τις μεταρρυθμίσεις που αφορούν την αγορά εργασίας, τον κοινωνικό τομέα και την καταπολέμηση της διαφθοράς.
‘Τώρα θα πρέπει και οι εταίροι να τηρήσουν τις υποσχέσεις τους’» συμπλήρωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών.
Τι ακριβώς σκοπεύει να κάνει η Αθήνα, ο Σταϊκούρας δεν θέλησε να πει ώστε να μην δυσκολέψει τις διαπραγματεύσεις, οι οποίες ξεκινούν το φθινόπωρο».
Υ.Γ
Κε Σταϊκούρα για να ξέρουμε τι λέμε…
Δεν μας δάνεισαν τσάμπα οι Γερμανοί…οι οποίοι δανείζονται με λιγότερο από 1% και μας δανείζουν με 5 %…
Έλεος για τρισάθλιους τοκογλύφους μιλάμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.