Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2014

Νεοφιλελεύθεροι «σύντροφοι» και καπιταλισμός-καζίνο!!!

Δηλώσεις κ. Γκίκα Χαρδούβελη, συμβούλου(«συντρόφου») του Κ. Σημίτη ….στον κ. Χ. Α. Παπαδημητρίου 

  — («ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ» 23  Ιουλ. 2000.) – 

  — Ο συντονισμός μεταξύ των οικονομικών παικτών, σε μια ελεύθερη οικονομία  γίνεται από τον μηχανισμό της αγοράς …..μέσω του ανταγωνισμού που αναπτύσσεται  ….και σημείωσε:  «οι κεφαλαιούχοι είναι αυτοί που αντιπαθούν τις αλλαγές, γιατί ανατρέπουν ισορροπίες και απαιτούν από τους ίδιους εντονότερη προσπάθεια για να προσαρμοστούν σε μια ανοικτή οικονομία με αμεσότερο και εντονότερο ανταγωνισμό».

  1. – Κε ΧΑΡΔΟΎΒΕΛΗ,  ….ΓΙΑ ΝΑ ΕΊΣΤΕ  ΜΈΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΊΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΔΉΛΩΣΗΣ-ΘΈΣΗΣ ΣΑΣ-  ….»ΠΕΊΤΕ» ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΠΏΛΗΣΗ ΤΟΥ 30% ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΎΧΟΥΣ ΙΔΙΏΤΕΣ ….ΟΙ ΚΎΡΙΟΊ ΑΥΤΟΊ «ΑΝΤΙΠΑΘΟΎΝ -ΌΠΩΣ ΛΈΤΕ- ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΌ» ….ΣΥΝΕΠΏΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΌΜΕΝΑ ΠΕΡΊ ΜΕΊΩΣΗΣ ΤΗΣ ΤΙΜΉΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΉΣ ΜΟΝΆΔΑΣ ΠΡΟΣ ΌΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΉ ….ΕΊΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΉΜΑΤΑ ΈΩΛΑ ΚΑΙ «ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΆ» !!!!

  — Στην αντίθετη περίπτωση, δεν θα είστε συνεπής με τις δηλώσεις σας (και μάλιστα στον αξιότιμο κ. Χ. Α. Παπαδημητρίουοπότε και οι πολίτες αυτής της χώρας ….θα δικαιούνται να σας κρίνουν και θα επισημαίνουν:   

« Ἢ λάλει ὡς φρονεῖς ἢ φρόνει ὡς λαλεῖς «  …. Υπουργέ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/49896

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.