Παρασκευή, 4 Ιουλίου 2014

Ο Γιέλτσιν ωχριά μπροστά του. Εκείνος όμως ήταν άσχετος. Ενώ ο Σαμαράς συνειδητός….

Κύριοι Βουλευτές της ΝΔ,
Η Σπυράκη με την παιδαριώδη θρασύτητα και αναίδεια της, ανέλαβε του ανέλαβε σήμερα να υποστηρίξει την εκποίηση της Ελλάδας από τον Σαμαρά.
Η πειθήνια υποταγή στον αποδειχθέντα ως απεδείχθη Σαμαρά, οδηγεί σε εκποίηση της Ελλάδας.
Δωρίζει εκτός από το χρυσάφι της Ελλάδας,
τον λιγνίτη της και την ίδια την Ελλάδα. Είναι για όλα ικανός.
Δωρίζει τα φράγματα που πλήρωσε με το αίμα του ο Ελληνισμός, που δίδουν δωρεάν ενέργεια. Και που στοίχισαν δεκάδες αν όχι εκατοντάδες δις ευρώ.
Και που μόνον το νερό των φραγμάτων που σύντομα θα το πωλούν οι κλέφτες στους αγρότες μας και αλλού, είναι ανεκτίμητης αξίας.
Δωρίζει λίμνες ποτάμια και βουνά. Δωρίζει άθλια την Ελλάδα.
Είναι σκέτη προδοσία. Μην τον αφήσετε. Μην φοβηθείτε τη διαγραφή σας. Θα είναι τιμή για σας.
Αν και πόσους θα διαγράψει άραγε;; Από καιρό θα έπρεπε να μείνει μόνος με τον Χρύσανθο του. Που σίγουρα αυτό θα γίνει σύντομα.
Αφού γίνει η αρχή με τα μισά φράγματα που θέλει να δωρίσει στη συνέχεια όλα θα χαθούν προδοτικά.
Θα χαθεί και ο χρυσός της Ελλάδας, ο λιγνίτης της. Σταματήστε τον. Σεβαστείτε την πατρίδα σας.
Ο Γιέλτσιν ωχριά μπροστά του. Εκείνος όμως ήταν άσχετος. Ενώ ο Σαμαράς συνειδητός…..
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.