Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2014

ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: Οι Ουκρανοί έριξαν το μαλαισιανό αεροσκάφος

Το ETN έλαβε αποκαλυπτικές πληροφορίες από έναν ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας στο Κίεβο σχετικά με την τραγική πτήση MH17 της Μαλαισία Airlines.
Ο συγκεκριμένος ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας είναι υπήκοος Ισπανίας και εργαζόταν στην Ουκρανία. Οδηγήθηκε εκτός υπηρεσίας ως αστικός ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας, μαζί με άλλους αλλοδαπούς, αμέσως μετά την κατάρριψη του επιβατικού αεροσκάφους της Malaysia Airlines πάνω από την ανατολική Ουκρανία, το οποίο προκάλεσε το θάνατο 295 ανθρώπων.

Ο ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας ανέφερε σε ιδιωτική αξιολόγηση, την οποία βάσισε σε στρατιωτικές πηγές στο Κίεβο, ότι ο ουκρανικός στρατός ήταν πίσω από αυτή την κατάρριψη. Οι καταγραφές του ραντάρ άμεσα κατασχέθηκαν, αφού έγινε γνωστό πως ένα επιβατικό αεροσκάφος καταρρίφθηκε.
Οι στρατιωτικοί ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας σε εσωτερική επικοινωνία, αναγνώρισαν ότι ο στρατός είχε εμπλακεί και κάποια στρατιωτική φλυαρία ανέφερε ότι δεν γνωρίζουν από που προήλθε η διαταγή να καταρρίψουν το αεροπλάνο.
Προφανώς, αυτό συνέβη μετά από μια σειρά σφαλμάτων, δεδομένου ότι το ίδιο αεροπλάνο συνεοδευόταν από δύο ουκρανικά μαχητικά αεροσκάφη μέχρι και 3 λεπτά, πριν εξαφανιστεί από τα ραντάρ.
Τα πλάνα από τις οθόνες του ραντάρ, δείχνουν επίσης μια ανεξήγητη αλλαγή πορείας του μαλαισιανού Boeing. Η αλλαγή πορείας έφερε το αεροπλάνο απευθείας πάνω από την περιοχή των συγκρούσεων της Ανατολικής Ουκρανίας.
Μερικά tweets που ελήφθησαν δείχνουν αυτό μπορεί να ήταν μια μυστική στρατιωτική εξέγερση ενάντια στον Ποροσένκο, υπό τις εντολές της πρώην-φυλακισμένης πρωθυπουργού Τιμοσένκο!
Σύμφωνα με άλλες φήμες, το μαύρο κουτί της μοιραίας αυτής πτήσης, το πήραν οι αυτονομιστές του Ντόνετσκ . Ένας εκπρόσωπος της ομάδας ανταρτών, είπε ότι αυτό το μαύρο κουτί θα αποσταλεί στην Διακρατική Επιτροπή αεροπορίας που εδρεύει στη Μόσχα.
Ο πρώτος αναπληρωτής πρωθυπουργός της αυτοαποκαλούμενης Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, Andrew Purgin, δήλωσε ότι οι καταγραφείς πτήσης του αεροσκάφους που συνετρίβη θα μεταφερθούν στη Μόσχα για εξέταση.
Πηγές αναφέρουν, ότι η ηγεσία της ομάδας των ανταρτών, ελπίζει ότι αυτό θα επιβεβαιώσει το ότι ο ουκρανικός στρατός πράγματι κατέρριψε το αεροσκάφος. Αυτό αναφέρθηκε από το πρακτορείο ειδήσεων Interfax-Ουκρανίας.
Δήλωση δικτύου ETN: «Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο είναι ανεξάρτητα επιβεβαιωμένες και βασίζονται στη δήλωση ενός ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας και άλλα tweets που λαμβάνονται». 

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.