Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ – ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ : Όχι νέο μνημόνιο, όχι τρόικα, όχι νέα μέτρα λιτότητας

Κάποια πράγματα όσο και να τα διαβάζεις, όσο και να τα ακούς δεν τα πιστεύεις. Η φράση «Όχι νέο μνημόνιο, όχι τρόικα, όχι νέα μέτρα λιτότητας», θα μπορούσε να βγει από το στόμα κάποιου που αντιστέκεται στα μνηνόνια των διεθνών τοκογλύφων και που θέλει την «απελευθέρωση» της χώρας, αλλά και την ανάκτηση της Εθνικής της κυριαρχίας.
Την παραπάνω φράση λοιπόν την έβγαλε από το στόμα του ο
«τιτανομεγιστοτεράστιος» Ευάγγελος Βενιζέλος. Ναι! Ο Βενιζέλος ο γνωστός, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ο υπουργός Εξωτερικών και ο ένας εκ των δυο κυβερνητικών εταίρων.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ λοιπόν είπε κατά λέξη: ««Αλλάζουμε τη σελίδα με απλό τρόπο, «όχι» νέο μνημόνιο, «όχι» τρόικα πέρα από το σημείο που έχουμε πει και συμφωνήσει, και -εις πείσμα όλων αυτών που αρέσκονται να μαντεύουν κακά- «όχι» νέα μέτρα λιτότητας που πληγώνουν τον πολίτη και την Οικονομία».
Πόσα θέλει για να μας τρελάνει;
Αυτός δεν είναι που υπέγραφε τα Μνημόνια; Αυτός δεν είναι που ψήφιζε στη Βουλή σκληρά μέτρα σε βάρος του ελληνικού λαού; Αυτός δεν είναι που μαζί με τον Σαμαρά ακολουθούν τις επιβολές των διεθνών τοκογλύφων;
Για πόσο χαϊβάνια περνούν τελικά τους Έλληνες όλοι αυτοί οι πολιτικοί «φωστήρες»;
Μάλλον δεν υπολογίζουν τίποτα και κανέναν και το μόνο που προσπαθούν είναι να γεμίσουν τα media με τους μεγαλεπήβολους λόγους τους, χωρίς να νοιάζονται για το τι θα πουν ή το πόσο θα εξοργίσουν εκατομμύρια Έλληνες.
Αλλά εδώ έφτασαν να εκβιάσουν προεκλογικά τόσο τον Έλληνα πρωθυπουργό (που είναι και εταίρος τους), όσο και τον ελληνικό λαό… Το τι θα πουν και πόσο εξοργιστικοί θα γίνουν θα του νοιάξει; 

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.