Παρασκευή, 4 Ιουλίου 2014

"Η διαφθορά ταιριάζει στην ....Ευρώπη"

[ Η "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" (The Economist) 30-01-2000 ]

Πήγε ο δικός μας, ο "Μπλάξ" να πει στο διαφθορείο της Ευρώπης ....ότι "κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα" ....λες και οι Ευρωπεοι που "συναλλάσσονταν" με τα δικά μας λαμόγια δεν το γνώριζαν!
Από την Γερμανία του Χ. Κολ και του Β. Σοιμπλε ....που τους διαδέχθηκε στο κόμμα η  ανατολικογερμανίδα Α. Μέρκελ, την Γαλλία με τον Α. Ζιπέ και τον υπουργό οικονομικών Ντ. Στρος Καν, την Ιταλία με τον M.Κράξι και τον Σ. Μπερλουσκόνι, τα Βαλκάνια και την πρώην κομμουνιστική κεντρική Ευρώπη, κλπ, κλπ, ....η διαφθορά οργίαζε -λες και τώρα δεν οργιάζει- και μόνον οι δικοί μας οι Σημιτικοί παρέμεναν "άμωμοι και αμόλυντοι" απ' αυτήν  ....συνεχίζοντας να κυβερνάνε και τώρα την χώρα ....με έναν φιλόδοξο και μάλλον φοβισμένο(;) και -ίσως- εκβιαζόμενο, από γνωστά και άγνωστα κέντρα διαφθοράς πρωθυπουργό ....να συνεχίζει να "παρέχει ασυλία" σε κλεπτοπασόκους βαρόνους -και όχι μόνο- ....όπως -δυστυχώς- έπραξε και ο προηγούμενος αρχηγός της Ν.Δ ....ο "μικρός" Καραμανλής!
Από αυτό λοιπον το διαφθορείο της "Εβρεώπης" δανειζόμασταν ανεξέλεγκτα ....και αγοράζαμε/ζουμε τεχνολογικά προϊόντα ....κάτω από επονείδιστους τοκογλυφικούς όρους και αδιαφανείς μιζαδόρικες υπερτιμήσεις.
Καταντήσαμε έτσι ....να δεχόμαστε συμβουλές και μαθήματα ηθικής από Ευρωπέα διεφθαρμένα ξόανα ....με το πολιτικό μας προσωπικό να τους πλέκει τα εγκώμια ....δίνοντας έτσι παράδειγμα και παρέχοντας  "πεδίο διαφθοράς λαμπρό" ....στα δικά μας βαρονιακά λαμόγια και κομματόσκυλα ....να συνεχίσουν το κλεπτοκρατικό τους έργο.

Μήπως "η ξεφτίλα αρμόζει" στους Έλληνες;;;;
(Θα το δούμε σε άλλο δημοσίευμα ....με αυτό τον τίτλο)


ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.