ΣΚΑΪ : Μιράντα Ξαφά: "Σάπιο λουκάνικο η ΔΕΗ ....να το ρίξουμε στα ξένα σκυλιά...."

Δεν είναι σύμφωνη με την εκχώρηση του 30% της ΔΕΗ ....πρέπει να δοθεί σε ξένες μεγάλες ξένες ενεργειακές εταιρείες το 100% !!!!


"Αν έχεις ένα σάπιο λουκάνικο και το κόψεις στα δυο ....
απλώς έχεις δυο σάπια λουκάνικα...." είπε, κάνοντας χρήση παλιότερης ρήσης άλλου υπερ-νεοφιλελεύθερου πολιτικού....
Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων σήμερα το πρωί..στον ΣΚΑΪ η Ξαφά..


Άσε μας πρωί-πρωί κα Μιράντα ....άντε στο Μητσοτάκη σου.

Γ.Δη

Σχόλια

  1. Απόλυτο δίκιο έχει.Να ξεφορτωθούμε το καρκίνωμα,όπως και τις υπόλοιπες δεκο.Αρκετά με τις αριστερές,σοσιαλιστικές,συνδικαλιστικές ανοησίες που επί 40 χρόνια κατέστρεψαν την ελλάδα.Α ,και κάτι άλλο.Τα κοπρόσκυλα που θα απολυθούν,να επιστρέψουν τα λεφτά που πήραν τόσα χρόνια και με τόκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.