Κυριακή, 27 Ιουλίου 2014

Το «για όλα φταίει ο Μακάριος»…του Παπαχελά της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ

Η ανανιακή νεοταξική κραυγή του «για όλα φταίει ο Μακάριος», που την παρουσίασε κατ επίσημο τρόπο (!!!!!;;;;;;) ακόμα και ένα «ξακουστό» για τις αναλύσεις του στα εξωτερικά θέμα ίδρυμα της Κύπρου, δεν είναι μόνον πρόσφατη για να υποστηρίξει τον Ανανστασιάδη και τους πέριξ αυτού (Αβέρωφ, Κασουλίδη και λοιπούς) να επιβάλουν το σχέδιο Ανάν που το βάφτισαν ΔΔΟ (Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία).
Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ...
πριν τις εκλογές του 2008 για να υποστηρίξει τον Ανανιακό Χριστόφια (που άρχισε να τα μασά για το άθλιο του ότι «εμείς φταίμε και πρέπει να πληρώσουμε»).
Πρωτοπόρος τότε, ο γνωστός τοις πάσιν στην Ελλάδα Παπαχελάς (Καθημερινή, Μπιλτενμπεργκ, κτλ).
Κάλεσε τότε ο Παπαχελάς τον γνωστό Βλάχο (τόσον ως πρόξενο στην Κύπρο του Καραμανλή που έψαχνε να βρει ποια περιοχή να δώσουμε στην Κύπρο για να «λυθεί» το κυπριακό, όσον και κατά τα τραγικά γεγονότα του 1974) για χύσει αυτός ο εχθρός της Κύπρου, πονηρό δηλητήριο εναντίον του Μακαρίου, με σκοπό τότε να κτυπήσει έμμεσα τον Τάσσο.
«Για όλα φταίει», λοιπόν, «ο Μακάριος», εν έτει 2008 παραμονές προεδρικών εκλογών στην Κύπρο.   Ευρής Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.