Σάββατο, 12 Ιουλίου 2014

Βουλευτής μίλαγε για πλαστική στήθους την ώρα της απόφασης για τη ΔΕΗ!

Όλα έγιναν την πρώτη μέρα της εβδομάδας που μας πέρασε κατα την διάρκεια της συνεδρίασης μικρού κόμματος με θέμα το αν θα στήριζε την απόφαση του Συριζα για το δημοψήφισμα για το θέμα της ΔΕΗ!
Το πρόβλημα όμως ενός εθνοπατέρα δεν ήταν η μικρή ΔΕΗ αλλά....
τα μικρά στήθη της φίλης του, που θα γινόταν μεγαλύτερα!
Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης λοιπόν χτύπησε το κινητό του βουλευτή (παρόλο που ο τυπικός σε αυτά πρόεδρος του κόμματος τους είχε ζητήσει να τα κλείσουν) ο βουλευτής απάντησε και πάνω στον ενθουσιασμό του φώναξε «Καλή επιτυχία μωρό μου με την πλαστική στήθους»!
Όπως μας μετέφερε συνάδελφος του, επικράτησε μια στιγμή αμηχανίας και κρυφού γέλιου ανάμεσα σε όσους ήταν παρόντες, με τον πρόεδρο να ζητά ευγενικά απο τον βουλευτή να το κλείσει χωρίς να διευκρινίζει αν μίλαγε για το κινητό ή για το στόμα του εθνοπατέρα! 

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.