Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014

Προς βουλευτές ΝΑΙ σε ΟΛΑ..Ρε δεν κόβετε την πλάκα, σας πηραμε χαμπάρι δεν πείθετε πλέον κανέναν..

Βόμβα, που λέει ο λόγος, εκ των έσω έπληξε την ΝΔ καθώς η βουλευτής του κόμματος Διονυσία Αυγερινόπουλου άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να καταψηφίσει διατάξεις του νόμου για τα δάση που συζητείται στη Βουλή, ενώ χαρακτήρισε άρθρα αντισυνταγματικά….

Την ίδια στιγμή τέσσερις φορολογικές ελαφρύνσεις προτείνουν στον υπουργού Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη έξι «γαλάζιοι» βουλευτές. Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας επικαλούνται τον κίνδυνο αποτυχίας των εισπρακτικών στόχων της κυβέρνησης επισημαίνοντας την πραγματική αδυναμία των φορολογουμένων να ανταποκριθούν στο ύψος της φορολογίας. Στο πλαίσιο αυτό, προτείνουν μείωση του τέλους επιτηδεύματος, την καθιέρωση ελάχιστου αφορολόγητου εισοδήματος, κατάργηση της υποχρέωσης υποβολής ανά τρίμηνο των συγκεντρωτικών καταστάσεων και κατάργηση της μηνιαίας προάυξησης του 1% στις φορολογικές δηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.