Κύριοι της κυβέρνησης καλύτερα να μασάτε, παρά να μιλάτε… «Αφεντικό» στη χώρα είναι άλλο…

Οι της συγκυβέρνησης συνεχίζουν να παίζουν το δικό τους επικίνδυνο πολιτικό παιχνίδι σε βάρος του ελληνικού λαού…. Συνεχίζουν το παραμύθι περί ανάπτυξης, περί ανεξαρτησίας, περί βιωσιμότητας του κέρδους, περί καλυτέρευσης των πάντων, περί οικονομικών ελαφρύνσεων, περί, περί, περί, που αποδεικνύονται ψεύτικα και μεγάλα λόγια…
Στις πράξεις δεν πραγματοποιείται το παραμικρό για το καλό του απλού πολίτη, παρά μόνο ότι συνδέεται με τα μεγάλα συμφέροντα….
Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος κινούνται βάσει των διαταγών που έχουν λάβει από την Τρόικα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, τα οποία είναι και τα απόλυτα αφεντικά αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Αυτό κατάφεραν οι πολιτικάντηδες μας, που ακόμα και τώρα παινεύονται πως κατάφεραν να σώσουν τη χώρα (!!!!!) Σε ότι και να γίνεται οι αποφάσεις λαμβάνονται από αλλού με την Τρόικα (την οποία υποτίθεται πως δώσανε μάχη και τη διώξανε) να είναι αυτή που δίνει την τελική έγκριση για τα πάντα.
Αυτή είναι το «αφεντικό» στη χώρα κύριοι Σαμαρά και Βενιζέλο. Και εσείς αντί να κάνετε έστω και το παραμικρό για να διορθώσετε την κατάσταση, καταφέρνετε να της δίνετε ολοένα και περισσότερη εξουσία. Γιατί είστε δουλικοί υπάλληλοι των ξένων συμφερόντων. Και έτσι δουλική θέλετε να κάνετε και τη χώρα για να μην μπορεί να ξεφύγει ποτέ από τη σκλαβιά των δανειστών.
Μας λένε τα τελευταία 2ωρα πως υπάρχει αισιοδοξία για την εκταμίευση των δόσεων (που έπρεπε να έχουμε ήδη λάβει…) αφού εκπληρώθηκαν τα προαπαιτούμενα και διάφορα άλλα τέτοια… Τι ισχύει; Η Τρόικα θα αποφασίσει αν θα δώσει το τελικό οκ για τα χρήματα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως τα «αφεντικά» έχουν ακόμα αντιρρήσεις και διαφωνίες…
Ερωτηθείς σχετικά με την ελάφρυνση του χρέους, αξιωματούχος της Ευρωζώνης δεν ήταν, όπως είπε, σε θέση να προσδιορίσει χρονικά την απόφαση, γιατί αυτό θα εξαρτηθεί από το πότε θα τελειώσει η αξιολόγηση, και η εμπειρία του παρελθόντος έδειξε ότι άλλες αξιολογήσεις ήταν σύντομες και άλλες χρονοβόρες. Όσο πιο γρήγορα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση τόσο νωρίτερα θα ληφθεί η απόφαση για το χρέος, ανέφερε.
Απαντώντας σε άλλη ερώτηση σχετικά με τις χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδας ανέφερε ότι η τρόικα θα τις προσδιορίσει και υπενθύμισε ότι το πρόγραμμα για την Ευρωζώνη ολοκληρώνεται στο τέλος του έτους, ενώ το ΔΝΤ έχει προβλέψει χρηματοδότηση μέχρι το πρώτο τρίμηνο του 2016. Για τους φόρους υπέρ τρίτων είπε ότι οι πολίτες και οι επιχειρήσεις θα καταγράψουν τις απόψεις τους στην ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή που τέθηκε σε λειτουργία και το φθινόπωρο η τρόικα με την κυβέρνηση θα λάβει τις τελικές αποφάσεις.
Σαμαράς και Βενιζέλος, στέκονται με το ένα πόδι όρθιο και περιμένουν την Τρόικα να λάβει τις αποφάσεις… Χωρίς ίχνος διαπραγμάτευσης, χωρίς ίχνος απαίτησης… Από δύο πολιτικούς που το παίζουν μάγκες μόνο μπροστά στις κάμερες των ελληνικών ΜΜΕ που τους σιγοντάρουν… Έτσι απλά….

hellasforce.com

Σχόλια