Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014

Ότι πιο σέξι είδαμε στις παραλίες της Λάρισας αυτή την εβδομάδα ..

Ωραίες γυναίκες που ξέρουν να κάνουν το καλοκαίρι ακόμα πιο καυτό και να κρατούν το ενδιαφέρον μας ψηλά.
Υπάρχει κάτι πολύ ιδιαίτερο στην εικόνα μιας γυναίκας όταν βρίσκεται στην παραλία και φοράει μόνο τα απαραίτητα. Αυτό, που σε κάνει να μην...
παίρνεις τα μάτια σου από πάνω της.
Γι' αυτό και εμείς κάθε εβδομάδα θα έχουμε το δύσκολο έργο να αποφασίζουμε και να αναφερόμαστε σε περιπτώσεις που κάνουν τη διαφορά σε όσα beach bar βρίσκονται κοντά στη Λάρισα. Εκείνες που πραγματικά αξίζουν μία θέση σε αυτή τη νέα μας στήλη.
ΑΜΜΟΣ
ammos
BUCA
bucca
bucca1
bucca2
VENUS
venus
AMETHYSTOS
amethistos
amethistos1
SKIPPER
skipper1
BORD DE L'EAU
0oov1cry
borddeleau

larisaout

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.