Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ ΒΟΜΒΑ: Έτσι «ξεβρακώνονται» οι Ουκρανοί φασίστες για την προπαγάνδα κατά της Ρωσίας

Απόλυτο ξεμπρόστιασμα των προσπαθειών των Ουκρανών φασιστών να φορτώσουν την συντριβή του μαλαισιανού αεροσκάφους στη Ρωσία και στους φιλορώσους! Το βίντεο που υποτίθεται πως αποκάλυπτε συνομιλία μεταξύ φιλορώσου και συνταγματάρχη των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων αντικατασκοπείας, αποδείχθηκε μια αποτυχημένη και άτσαλη προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων.

Το συγκεκριμένο βίντεο δημιουργήθηκε ΠΡΙΝ καν πέσει το αεροπλάνο των μαλαισιανών αερογραμμών και αυτό φαίνεται από τα στοιχεία που δίνει το ίδιο το YouTube (ως ημερομηνία δημιουργίας δίνεται η 16η Ιουλίου!). Άρα, όποιος δημιούργησε και πόσταρε αυτό το βίντεο, ήξερε ότι θα υπάρξει επίθεση στο αεροπλάνο…

-Πως ήξεραν οι Ουκρανοί ότι θα πέσει το συγκεκριμένο αεροπλάνο και πως με το που έπεσε έκαναν λόγο για κατάρριψη;
- Πότε πρόλαβαν να υποκλέψουν την υποτιθέμενη συνομιλία που παρουσιάζουν ως απόδειξη ότι οι φιλορώσοι κατέρριψαν το αεροπλάνο και να πάρουν και έγκριση να τη μεταδώσουν στον διαδικτυακό αέρα;
- Γιατί λίγες ώρες μετά την ανάρτηση του συγκεκριμένου βίντεο στο YouTube προσπάθησαν να το διαγράψουν; Το έκαναν, αλλά ήδη 810 άτομα το είχαν κατεβάσει και προφανώς αντιλήφθηκαν την απάτη των φασιστών του Κιέβου.
Ρητορικά τα ερωτήματα προφανώς, αφού η καθοδηγούμενη κυβέρνηση του Κιέβου ξέρει πολύ καλά ποιος έριξε το αεροπλάνο και σύντομα η αλήθεια θα αποκαλυφθεί. 

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.