Τετάρτη, 2 Ιουλίου 2014

Ηχηρά απούσα η Αθήνα..από τις εξελίξεις για την ανεξαρτησία του Κουρδιστάν

Την ώρα που ετοιμάζεται δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία του ιρακινού Κουρδιστάν…
την ίδια ώρα σειρά ευρωπαίουν διλωματών συνωστίζονται πέριξ των ανεπίσημων διπλωματικών αποστολών του Κουρδιστάν προκειμένου να επιτύχουν ωφέλη από το υπό δημιουργία κράτος λόγω των σοβαρών
πετρελαϊκων αποθεμάτων που διαθέτει και μπορούν να το μετατρέψουν σε μια σταθερή, ευημερούσα και ισχυρή κρατική οντότητα.
Στην προοπτική αυτή η Αθήνα είναι ηχηρά απούσα….
δεν έχει μεταβάλλει βηματισμό, σταθερά συντασόμενη και υποταγμένη στην όποια ευρωπαϊκή πολιτική (που δρα καθυστερημένα συνήθως), χωρίς να διαθέτει γενικό Προξενείο στην Ερμπίλ (αλλά μόνο Γραφείο ΟΕΥ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.