Σάββατο, 19 Ιουλίου 2014

Το θρησκευτικοκομματικό σύμπλεγμα

Ένα Έθνος χαρακτηρίζεται από το Όμαιμον, το Ομόθρησκον και το Ομόγλωσσον.
Ο Καθένας μπορεί να έχει τις ίδιες φιλοσοφικές ή άλλες απόψεις. Πρέπει όμως να σέβεται τη Θρησκεία του έθνους (που δεν ταυτίζεται με τον εκάστοτε αρχιεπίσκοπο και δη τον παρόντα) και να τιμά τις παραδόσεις του Έθνους.
Ποτέ δεν πρέπει να εκφράζεται κανείς δημόσια εναντίον της Θρησκείας του Έθνους υποσκάπτοντας το.

Άλλο οι προσωπικές φιλοσοφικές συζητήσεις – αναζητήσεις σε στενό κύκλο και άλλο το να επιτίθεται κανείς δημόσια εναντίον της Εθνικής Θρησκείας που την έχει ανάγκη ο κάθε λαός και ο Ελληνικός.
Παράδειγμα πρέπει να είναι το Ρωσικό Έθνος και ο Πούτιν στο θέμα της Εθνικής Θρησκείας.
Τα ανωτέρω δεν αποτελούν «μάθημα» μου σε οποιονδήποτε αλλά τις προσωπικές μου απόψεις.

Που νομίζω επίσης ότι σε ένα Φόρουμ Καθηγητών είναι απαράδεκτο να τίθενται στο απυρόβλητο αντεθνικές συμπεριφορές κομμάτων. Και τα μέλη του Φόρουμ είναι αρκετά έξυπνα για να κρίνουν αν κάποιος «πολιτικολογεί» υπέρ κάποιου κόμματος οπότε τυγχάνει της «εκτίμησης» που του αρμόζει ή ενημερώνει και κρίνει.  Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.