Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014

Στρώνει ο Άδωνις κόκκινο χαλί στο δρόμο της Τρέμη για τις Βρυξέλλες;

Άνω κάτω το Σαββάτο,ήταν ο τιτλος μιας παλιάς εκπομπής του MEGA πριν απο αρκετά χρόνια ....
και ετσι ακριβώς έγιναν όλα άνω κάτω στη Νέα Δημοκρατία μετά απο ένα tweet του Άδωνι Γεωργιάδη που μίλαγε με θερμά λόγια για την κ.Τρέμη!

«Η Ολγα Τρέμη απεχώρησε με αξιοπρέπεια και επαγγελματισμό. Αξίζει τον σεβασμό μας ακόμη περισσότερο τώρα.» έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης και έθεσε με αυτό το τρόπο σε λειτουργία την χρονομηχανή που γύρισε τη ΝΔ πίσω στο 2009 όταν η Ντορα Μπακογιάννη έχανε την αρχηγία της ΝΔ και τώρα νιώθει να χάνει και τη θέση της επιτρόπου!
Όπως είχαμε αποκαλύψει το Σάββατο υπάρχουν κύκλοι που επιθυμούν η Όλγα Τρέμη να είναι η επόμενη επίτροπος μας στην ΕΕ και το tweet αυτό του Άδωνι Γεωργιάδη ενίσχυσε τις φήμες αυτές σε βάρος όμως της κ.Μπακογιάννη που μέχρι πριν λίγες μέρες ήταν το απόλυτο φαβορί για τη θέση αυτή!
Η κ.Μπακογιάννη σε πρόσφατη συνεντευξη της στο ραδιόφωνο του REAL FM είχε δηλώσει στην Κάτια Μακρή πως επιθυμεί να είναι αυτή η επόμενη επίτροπος και ως τις 15 Ιουλίου θα έχει ανακοινώσει ο Σαμαράς την επιλογή του,κάτι που δεν έγινε καθώς φτάσαμε στις 22 του μήνα και ακόμα όλα είναι ανοικτά!
Άνω κάτω λοιπόν στη ΝΔ για την θέση του νέου επιτρόπου με το πασοκ που συγκυβερνά μαζί της να δρα παρασκηνιακά στην επιλογή του νέου επιτρόπου!

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.