Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014

Μπουτάρης : έχω το ίδιο κουσούρι με Στ. Θεοδωράκη…

Ο λόγος για τον Γιάννη Μπουτάρη, που όταν ο Σταύρος Θεοδωράκης του είπε ότι ιδρύει κόμμα, εκείνος τον ρώτησε με το γνωστό του στυλ: «Ρε Σταύρο, τρελάθηκες, τι κάνεις;». «Εσύ τρελάθηκες που πήγες να γίνεις δήμαρχος;», τον ρώτησε ο επικεφαλής σήμερα του Ποταμιού και επί χρόνια προσωπικός του φίλος.
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης θεωρεί...
-όπως έλεγε χθες μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega- ότι έχει το ίδιο «κουσούρι» με τον Στ. Θεοδωράκη: «Πιστεύουμε ότι με την παρέμβασή μας στη δημόσια ζωή μπορούμε να βοηθήσουμε ώστε να μεταρρυθμιστούν κάποια πράγματα».
«Αυτήν τη στιγμή η θέση του Θεοδωράκη με εκφράζει περισσότερο από όλους στο πολιτικό φάσμα», είπε χαρακτηριστικά στο Mega και εξήγησε το γιατί.
«Το Ποτάμι είναι μία κίνηση που καλεί τον κόσμο να κάνει κάτι, δεν έχει γίνει κόμμα που γράφει μέλη», διευκρίνισε σχετικά με τη στάση του «κοντά στο Ποτάμι».
Υ.Γ
Καλά το είπες κυρ Γιάννη κουσούρια έχετε...μόνο που δεν μας τα είπες όλα τα κουσούρια που έχετε..
Γιατί εκτός από πολλά κοινά κουσούρια  που έχετε..έχετε και πολλούς κοινούς φίλους..έχετε και και τις ίδιες νεοταξίτικες απόψεις...για να ξέρουμε τι λέμε..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.