Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014

Ιδού η Ρόδος ....Ιδού και αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου "μαϊμού"...

Μιλάμε για την συμμετοχή του ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου (ΑΜΚ) με ημερ. 30.06.2001, της εταιρείας ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ ποσού (9.086.011,20 €), η οποία......
είναι ΕΙΚΟΝΙΚΗ δηλαδή «ΜΑΪΜΟΥ» αποδεδειγμένα !!! 


Τα ΦΕΚ είναι του του 2002 και 2005 που αναφέρονται στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου...και η ίδια η εταιρεία με επιστολή της το 2007 παραδέχεται ότι  δεν έχει καταβηθεί το τίμημα του 10% !!!
Πώς μπόρεσε και τα «ξέπλυνε» ο ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ; 
Θα τους ρωτήσει κάποιος Εισαγγελέας;

Σας θυμίζουμε ότι το θέμα το είχαμε αναδείξει 

ΕΔΩ
και
ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.