Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014

Η Εθνική Κατρακύλα δεν έχει τελειωμό...Εθνική ντροπή.

Κύριοι Βουλευτές.
Δείτε το  βίντεο Εθνικής κατρακύλας των ΣαμαροΒενιζέλων.
 
Ο Τούρκος αντιπρόεδρος "προελαύνει" στον Εχίνο της Ξάνθης με οθωμανικά εμβατήρια


 

«Απελευθερωτής» ο τούρκος Έμρουλαχχ-Ίσλερ, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της μητέρας-τουρκίας υπό τον ήχο οθωμανικών εμβατηρίων της Άλωσης 1453, μαζί με τον τούρκο πρόξενο και όλη την κουστωδία των τουρκοπρακτόρων, με τις ευχές και τις ευλογίες των ΣαμαροΒενιζέλων και την σιωπηρή απόλυτη αποδοχή των υπολοίπων συνιστωσών κομμάτων ...Συριζα, Δημαρ, ΚΚΕ, αποκομμάτων Ποτάμια, Ρυάκια κλπ...καθώς βέβαια και του συνόλου των ΜΜΑ (αποβλάκωσης).
Αποτελεί Εθνική επιταγή η άμεση πτώση τους. Πριν είναι πολύ αργά.
 
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.