Κι όμως, ο ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ συνεχίζει να βρίσκεται στην κυβέρνηση

Κι όμως αυτός ο άνθρωπος βρίσκεται ακόμα στην κυβέρνηση… Ο λόγος για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος από το καίριο του πόσο του Υπουργού Εξωτερικών, όχι μόνο δεν προωθεί λύσεις για την επίλυση των σοβαρών εθνικών θεμάτων που εκκρεμούν αλλά αντίθετα δίνει χείρα βοηθείας στους απέναντι να ενισχύσουν τις δικές τους θέσεις… Και όλα αυτά με την απόλυτη στήριξη του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά… Και αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται στην εξουσία και κρατούν τις τύχες του ελληνικού λαού στα χέρια τους…
Ανθέλληνες που σπρώχνουν, όπως αποδεικνύεται καθημερινά, την Ελλάδα στον βούρκο.
Η υποτιθέμενη προώθηση από την ελληνική πλευρά, με την ευκαιρία της ελληνικής Προεδρίας του καθορισμού των Ευρωπαϊκών θαλασσίων ζωνών στη Μεσόγειο δεν προχώρησε, ενώπιον των αντιδράσεων και των απειλών της Άγκυρας. Αντίθετα, η τελευταία με το έγγραφο προς την Ε.Ε. έχει το θράσος να ζητά από την ελληνική πλευρά, ως δήθεν μέτρο ευθυδικίας, την παραίτηση της Ελλάδας από το δικαίωμα επεκτάσεως των ορίων των χωρικών υδάτων σε 12 ναυτικά μίλια.
Έχει το θράσος να αμφισβητεί συνολικά την εφαρμογή στο Αιγαίο του διεθνούς θαλασσίου δικαίου και την ελληνική ΑΟΖ. Αναφέρεται επίσης στη Θράκη και καταγγέλει την ελληνική πλευρά ότι δεν αναγνωρίζει τους ψευδομουφτήδες και γενικά ότι δεν εφαρμόζει την αμοιβαιότητα της Συνθήκης της Λωζάννης και του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων , τα οποία δήθεν σέβεται η Τουρκική πλευρά για την ελληνική μειονότητα στην Τουρκία.
Η στάση της Τουρκίας είναι γνωστή. Αλλά, κύριοι Σαμαρά και Βενιζέλο, να επιτρέπεται σε αυτήν από την ελληνική πλευρά (χώρα μέλος της Ε.Ε.), να ασκεί μια τέτοια συνειδητή προπαγάνδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, χωρίς αποστομωτική απάντηση, για να μην διαταραχθεί το «φιλικό» κλίμα των Ελληνο-Τουρκικών σχέσεων, είναι απίστευτο. Και δείχνει σε πιο επικίνδυνο σημείο ενδοτισμού και αμελούς αντιμετωπίσεως των κρίσιμων θεμάτων, έχει φτάσει η ελληνική πλευρά, έχοντας ως υπεύθυνο της ελληνικής πλευράς τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, που είχε θέσει ως όρο για τη συμμετοχή του στη συνεργασία με τον Αντώνη Σαμαρά, την ανάληψη του υπουργείου Εξωτερικών (καθόλου τυχαία όπως αποδεικνύεται). Τον επικίνδυνο και ανθέλληνα που ανέλαβε τα ηνία για να συνεχίσει την καταστροφική εξωτερική πολιτική του Γιώργου Παπανδρέου, του μέγιστου υπάλληλου των ξένων συμφερόντων.
Η τουρκική πλευρά παραγράφει την εξόντωση του Ελληνισμού της Κωνσταντινούπολης και τη συρρίκνωση μέχρι σχεδόν εξαφανίσεως του ελληνισμού των νησιών της Ίμβρου και της Τενέδου, Αφού η ελληνική πλευρά, μέσω του Ευάγγελου Βενιζέλου, ξέχασε το θέμα και τα δικαιώματα των Κωνσταντινουπολιτών. Η Τουρκία προσπαθεί να παρουσιάσει μουσουλμασνική μειονότητα στα Δωδεκάνησα και συνδέει το άνοιγμα της σχολής της Χάλκης με τζαμιά στην Αθήνα και με τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, τους οποίους προωθεί συστηματικά εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα….
Κι όμως ο Βενιζέλος δεν κάνει το παραμικρό για να βάλει φρένο στις ορέξεις των Τούρκων. Αντίθετα, κινούμενος ως αβανταδόρος της, τους δίνει το δικαίωμα να προχωρούν σε νέες προκλητικές κινήσεις, με αυτή για την Κύπρο να ξεπερνά πλέον κάθε όριο. Παρέχει πλήρη στήριξη στον «ανανιστή», Νίκο Αναστασιάδη σε μια αυτοκαταστροφική πολιτική που θέτει σε κίνδυνο Κύπρο και Ελλάδα.
Ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κινείται δόλια προσπαθώντας να αποκρύψει την πραγματικότητα και παρουσιάζοντας μια ψευδή εικόνα που δεν δείχνει τους μεγάλους κινδύνους της επιθετικής τουρκικής πολιτικής… Και όλα αυτά πάντα με τη στήριξη του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σμαρά. Θλιβέρη εικόνα… 

hellasforce.com

Σχόλια