Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014

ΕΞΕΛΙΞΗ ΒΟΜΒΑ ! ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ !

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ : "ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ"

 Βούλευμα του Συμβούλιου Εφετών Αθηνών, διαφωνεί με την ανακρίτρια της δικογραφίας αλλά και με τον εισαγγελέα οι οποίοι είχαν την άποψη ότι η υπόθεση πρέπει να τεθεί στο αρχείο .

Αυτή η εξέλιξη είναι η ευκαιρία να κάτσει στο σκαμνί η συμμορία του Μνημονίου !

Να θυμίσουμε ότι το hellasforce πρώτο αποκάλυψε το ότι βασικοί μάρτυρες Ζωής Γεωργαντά και Νίκ. Λογοθέτη, κατέθεσαν υπόμνημα που περιεγραφε ότι από την επίμαχη δικογραφία έχουν χαθεί κρίσιμες καταθέσεις και δικόγραφα !

Το Συμβουλιο Εφετών ζητάει να γίνει εκ νέου διερεύνηση για πολιτικά πρόσωπα !

elstat (1) elstat (2) elstat (3) elstat (4) elstat (5)


elstat (6)

http://wp.me/p4sop1-l1r

1 σχόλιο:

  1. Το επί πλέον σημερινό πρόβλημα είναι ότι το καθεστώς έχει παραδώσει την Εθνική Κυριαρχία.
    Όσο αυτή η συμμορία κατέχει την εξουσία είμαστε χώρα υπό ξένη κατοχή, άρα πολίτες χωρίς πολιτικά δικαιώματα που σημαίνει χωρίς περιουσία (εξ ου οι δημεύσεις μέσω χαρατσιών), χωρίς Δικαιοσύνη, ανύπαρκτοι !
    Με "βουλευτές" σαν τον Βενιζέλο και Αβραμόπουλο να έχουν το θράσος να μιλάνε για "συνταγματικά και δημοκρατικά τόξα" ! Και μια "αντιπολίτευση" στην παράνομη Βουλή να νομιμοποιεί το έγκλημα..άρα το ίδιο προδοτική

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.