Αποκάλυψη βόμβα..Ευρωβουλευτής της Ν.Δ, υπέρ της ομοσπονδιοποίησης της Ευρώπης..( βίντεο)

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΤΡΙΩΤΗ...

Ένα χρόνο πριν….Φεβ. 2013

Δείτε τι δήλωσε πρωτοκλασάτος βουλευτής της Ν.Δ και νυν ευρωβουλευτής… Στην εκπομπή του Ν.Χατζηνικολάου στο Real fm μίλησε ο……

Μ.Κεφαλογιάννης και ουσιαστικά τάχθηκε υπέρ της ομοσπονδιοποίησης της Ευρώπης (Φεντεραλισμός).
Στην ουσία με τα λεγόμενα του τάσσεται υπέρ της κατάργησης της Εθνικής Κυριαρχίας..
 


Ανέφερε ότι η Ευρώπη πρέπει να κάνει ένα βήμα προς την ομοσπονδιοποίηση..
Τόνισε οτι αμέσως μετά τις Γερμανικές εκλογές θα γίνουν διάφορα πράγματα πρός αυτή την κατεύθυνση και οτι η Ελλάδα πρέπει να μείνει μέσα σε αυτές τις εξελίξεις….

Σχόλια

  1. Κατά τα άλλα,θίχτηκε γιατί προσβάλανε το εθνικοπατριωτικό παρελθόν του μπάρμπα του,ο μαλάκ@ς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.