Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014

Το 3ο πακέτο πολιτική καταστροφή για Σαμαρά…

Με τον τίτλο «Οι Έλληνες σε οικονομική στενότητα» επιγράφει το ρεπορτάζ η Frankfurter Rundschau.

«Χρειάζεται η Ελλάδα της κρίσης μια τρίτη οικονομική ένεση; Στον προϋπολογισμό του 2015....
διαγράφεται ένα δημοσιονομικό κενό που αγγίζει διψήφιο αριθμό δισεκατομμυρίων.
Η κυβέρνηση όμως στην Αθήνα αρνείται την ανάγκη οικονομικής βοήθειας – φοβάται νέα μέτρα λιτότητας» σημειώνει η γερμανική εφημερίδα και επισημαίνει:
«Οι Έλληνες σε οικονομική στενότητα» επιγράφει το ρεπορτάζ η Frankfurter Rundschau
«Εάν πράγματι έπρεπε η Ελλάδα να παρακαλέσει την ΕΕ για ένα τρίτο πακέτο σωτηρίας, θα ήταν για τον πολιτικό Αντώνη Σαμαρά πολιτική καταστροφή. Διότι μια νέα βοήθεια θα ήταν αναγκαστικά συνδεδεμένη και με άλλα μη δημοφιλή μέτρα λιτότητας. Τότε ο κυβερνητικός συνασπισμός στην Αθήνα, που ούτως ή άλλως στηρίζουν μόνο 153 από τους 300 βουλευτές, θα διαλυόταν»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.