Παρασκευή, 4 Ιουλίου 2014

Υπ. ευρωβουλευτής Ν.Δ «δίνει στυγνά» Σαμαρά..Ξεπουλάνε για 1,5 δισ λιγνίτη αξίας 120 δισ ευρώ (βίντεο)

Απίστευτη καταγγελία σήμερα το πρωί στην εκπομπή "Πρωϊνό ΑΝΤ1" του Γιώργου Παπαδάκη..
Αυτά που μόνο εμείς αποκαλύπταμε χθες ΕΔΩ…  τα επιβεβαίωσε το μέλος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ κ. Παντελής Καραλευθέρης…

Η καταγγελία του έχει όμως και μια ιδιαίτερη βαρύτητα μιας …και ο κ. Καραλευτέρης ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ν.Δ στις πρόσφατες εκλογές…





 

Ο κ. Καραλευθέρης έριξε βόμβα μεγατόνων καταγγέλοντας ότι με την μικρή ΔΕΗ..στην ουσία η κυβέρνηση ξεπουλάει για 1,5 δισ ευρώ….το 30 % των κοιτασμάτων του λιγνίτη αξίας πάνω από 120 δισ.. !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.