Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014

Ο νυν υπουργός οικονομικών ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ, ήταν το Νο 1 παπαγαλάκι του Σημίτη στην απάτη του Χρηματιστηρίου.


— Γκίκας Χαρδούβελης, 2000:  «Το ΧΑΑ ….είναι υγιές και πολύ πιο διαφανές από άλλα» !
  —  «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ» 23  Ιουλ. 2000, σαν σήμερα!)
  — Δηλώσεις του κ. Γκίκα Χαρδούβελη, στον κ. Χ. Α. Παπαδημητρίου. 
  — «Χρειάζεται ακόμα ε ν τ ο ν ό τ ε ρ η προβολή των πλεονεκτημάτων που διαθέτει το ελληνικό Χρηματιστήριο, το οποίο είναι υγιές και πολύ πιο
διαφανές από άλλα»  υπογραμμίζει  τον Ιούλιο του 2000 ….ο κ. Γκίκας Χαρδούβελης!!!!
«Το πέρασμα της Ελλάδος στην νέα τεχνολογία είναι αναπόδραστο, πιστεύει ο συνομιλητής μας.    Θα γίνει μέσω του Χρηματιστηρίου….» !!!!
  — ….και έγινε ….  Η τεχνολογία στην Ελλάδα πήγε στο Ζενίθ απ” την… ανάποδη….  Το TAXIS π.χ του ΥΠ. ΟΙΚ. είναι ότι πιο απαρχαιωμένο και δυσλειτουργικό «διαθέτει» η χώρα ….από πλευράς νέας τεχνολογίας.
  — ΧΟΡΤΆΣΑΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΆ ΚΑΙ ΠΡΆΣΙΝΑ ΑΛΌΓΑ!
  — Το πυροτέχνημα του ΧΑΑ.
   — Αξία έχει για τον επιστήμονα ….όχι το ότι απέκτησε «ισχυρές»  επιστημονικές και επαγγελματικές γνώσεις, αλλά που και πως τις «διαθέτει-πουλά» στην κοινωνία!  Υπάρχουν δεκάδες επιστήμονες της ίδιας ειδικότητας και του ίδιου βεληνεκούς -ίσως και ανώτερου- που ποτέ δεν θα έκαναν τέτοιου είδους χρηματοοικονομικές δηλώσεις για το ΧΑΑ ….όχι τότε αλλά ούτε και τώρα ….γιατί ο κίνδυνος να «παρεξηγηθούν» ….για χειραγώγηση των επενδυτών, είναι απολύτως υπαρκτός.
Υπάρχουν επιστήμονες που δεν θα παρείχαν τις υπηρεσίες τους, με όποια -πολιτικά ή οικονομικά- ανταλλάγματα ή οφέλη σε πολιτικούς όπως ο λαοπλάνος Σημίτης.
….κι εσύ Ελληνάκο μου  που -έξυπνα σκεπτόμενος- δεν έπαιξες στο ΧΑΑ ….φρόντισαν άλλοι γι” αυτό…. φόρτωσαν το ασφαλιστικό σου ταμείο με «κωλόχαρτα» και τώρα παίρνεις σύνταξη πείνας και έχεις περίθαλψη «θανάτου» ….για 500 ευρώ.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.