Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2014

Η Dynell του Ηλία Μόσιαλου -"ΈΣΚΑΣΕ ΜΎΤΗ"- για την απομάκρυνση του κ. Χ. Θεοχάρη..

Η Δημοκρατία λειτουργεί όσο λειτουργούν οι θεσμοί. Η θέση του Γενικού Γραμματέα Εσόδων είναι μια θεσμική θέση πενταετούς θητείας υλοποίησης πολιτικών, που επιλέγει η κυβέρνηση, αλλά που υπερβαίνει τον πενταετή κύκλο.
Όπως παραδέχτηκε ο Υπουργός Οικονομικών, ο Χάρης Θεοχάρης έκανε...
εξαιρετικά καλά τη δουλειά του, που είναι η υπεράσπιση του δημόσιου συμφέροντος. Πρακτικά, εξαναγκάστηκε σε παραίτηση για λόγους πολιτικού κόστους και μεταφοράς ευθυνών για πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης, που δεν έχει το θάρρος να τις υπερασπιστεί.
Τι διαφορετικό θα κάνει ο διάδοχος του κ. Θεοχάρη; Θα σταματήσει τον πόλεμο κατά της φοροδιαφυγής;
Η Δυναμική Ελλάδα εκφράζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την αντίθεσή της στην εξέλιξη αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.