Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014

Ρουκέτες Λιλλήκα…δεν θα μπορέσουμε να πείσουμε τους ξένους να μη συναντούν τις αρχές του ψευδοκράτους, ενόσω η Ελληνική Κυβέρνηση τους συναντά

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΙΛΛΗΚΑ
«ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΑΜΙ ΜΕ ΠΡΕΣΒΕΙΣ»
Άμεση διακοπή των χιαστί επισκέψεων σε Ελλάδα και Τουρκία
27 Ιουνίου 2014
Είναι ευχάριστο το ότι το Υπουργείο Εξωτερικών ξύπνησε επιτέλους και διαπίστωσε αυτό που όλοι ξέραμε και για το οποίο φωνάζαμε εδώ και μήνες:
ότι δηλαδή οι αρχές του ψευδοκράτους ανέλαβαν πρωτοβουλίες για πολιτική αναβάθμιση κατοχικού καθεστώτος. Είναι εκπληκτικό ότι χρειάστηκε να δημοσιευθεί μια φωτογραφία του κ. Ναμί με διαπιστευμένους πρέσβεις στην Κυπριακή Δημοκρατία για να μάθε ο κ. Κασουλίδης ότι ομάδα Ευρωπαίων πρεσβευτών αλλά και τρίτων χωρών έχουν επαφές με θεσμούς του ψευδοκράτους.
Δεν είναι άμοιρη ευθυνών η Κυβέρνηση για αυτή την εξέλιξη.
Είναι η δική της αδράνεια και αναποφασιστικότητα που επιτρέπει στο ψευδοκράτος να δημιουργήσει σχέσεις με τους ξένους διπλωμάτες στην Κύπρο και να οργανώνει επισκέψεις σε πρωτεύουσες σημαντικών χωρών. Χρειάζεται αποφασιστικότητα από μέρους της Κυβέρνησης για να υποδειχθεί τους διαπιστευμένους πρέσβεις στην Κυπριακή Δημοκρατία να σέβονται τις νόμιμες αρχές αλλά και τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας που καλούν όλες τις χώρες να αποφεύγουν την όποια σχέση με το κατοχικό καθεστώς.
Ως Συμμαχία Πολιτών επανειλημμένως προειδοποιήσαμε ότι οι χιαστί επισκέψεις των διαπραγματευτών σε Ελλάδα και Τουρκία θα άνοιγαν την πόρτα της αναβάθμισης του ψευδοκράτους. Για αυτό και καλούμε την Κυβέρνηση, έστω και τώρα να τις τερματίσει.
Διαφορετικά δεν θα μπορέσουμε να πείσουμε τους ξένους να μη συναντούν τις αρχές του ψευδοκράτους, ενόσω η Ελληνική Κυβέρνηση τους συναντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.