Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014

Ορέ Μπαγάσηδες....Πάλι στο μέλι..με καταδικασμένους μιζαδόρους;;;

Τετ-α-τετ Μανιάτη με κορυφαίες πετρελαϊκές εταιρείες για τα θαλάσσια οικόπεδα...

Ενδιαφέρον από ονόματα όπως η ιταλική Eni και η γαλλική Total, αλλά και οι Shell, ExxonMobil και Statoil ....
Η ενημέρωση των επενδυτών θα γίνει σε ειδική εκδήλωση για την ενημέρωση των εταιρειών στις 1-2 Ιουλίου 

Τις υπό παραχώρηση περιοχές στον θαλάσσιο χώρο της Δυτικής Ελλάδας και Νότια της Κρήτης θα παρουσιάσει ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης, στο Λονδίνο και αφορά τα οικόπεδα για την έρευνα υδρογονανθράκων. 
Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο από κορυφαίες πετρελαϊκές εταιρείες αλλά και μικρότερους ενεργειακούς παίκτες. Ανάμεσά τους ονόματα όπως η ιταλική Eni και η γαλλική Total, αλλά και οι Shell, ExxonMobil και Statoil. 
Με ορισμένες από αυτές μάλιστα έχουν κανονιστεί από την ελληνική πλευρά και τετ α τετ συναντήσεις, ώστε να απαντήσουν σε επιμέρους εξειδικευμένα ερωτήματα ....

Διαβάστε σχετικές καταδικαστικές αποφάσεις για μίζες εταιριών, που ενδιαφέρονται για τα ελληνικά θαλάσσια οικόπεδα,με τις οποίες είχε και θα έχει τετ-α-τετ επαφές ο κ. Μανιάτης...Αλήθεια ο νόμος...τι προβλέπει..

Ή δεν ισχύει-εφαρμόζεται λόγω μεγέθους της μίζας..;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.