Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014

Τι σου κάνει η ρημάδα η καρέκλα….«Ψηστήρι» Ντόρας σε Βενιζέλο

«Ψηστήρι» Ντόρας σε Βενιζέλο

Στο Υπουργείο  Εξωτερικών βρέθηκε χθες το μεσημέρι η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία θυμίζουμε ήταν υπουργός  για τρία χρόνια σε αυτό το Υπουργείο.
Η πρώην υπουργός είχε ραντεβού συνάντηση που αφορούσε τη συμμετοχή της στο Συμβούλιο της Ευρώπης…


Ουσιαστικά, όμως, η συνάντηση είχε βασικό αντικείμενο την εκπροσώπηση της Ελλάδας όχι στο Συμβούλιο της Ευρώπης αλλά στην… Ευρωπαϊκή Επιτροπή, καθώς είναι γνωστό το ενδιαφέρον της πρώην υπουργού για τη θέση του Ελληνα επιτρόπου.
Μετά, λοιπόν, από την πολυσυζητημένη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά, παραμονές του ανασχηματισμού, χθες είδε και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ευ. Βενιζέλο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.