Δευτέρα, 2 Ιουνίου 2014

Οι ‘νέες‘ παραλίες στην Κεφαλονιά...και τα πρωτοπαλίκαρα στο ξεπούλημα..

«Νέες παραλίες στην Κεφαλονιά δημιούργησε ο πρόσφατος σεισμός,
«Σωθήκαμε» !!!
Και άλλες παραλίες για ξεπούλημα από τον σωτήρα μας τον όχι πρωθυπουργό (κυβερνά η τρόικα), τον Μένεμ μας.
Θα πρέπει να δραστηριοποιηθούν άμεσα, ο Κώστής που όλα τα ξεπουλά (τα αναπτύσσει), ο Στουρνάρας ή  ο  πιθανός του αντικαταστάτης ο Σταύρος Παπασταύρου ή Μπουμπλής. 
ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΕ ΠΡΩΤΟΝ Η ΜΕΡΚΕΛ ....

 
«Βοηθός» τώρα  του Σαμαρά ο Παπασταύρου, άνθρωπος  της Siemens, της Μέρκελ (δείτε τον να υποδέχεται πρώτος την Μέρκελ) ,  που βρίσκεται «παντού» ακόμα και στην μαγειρευθείσα ποικιλοτρόπως ως λέγεται, λίστα Λαγκάρντ και μάλλον θα είναι ουσία ΥΠ.ΟΙΚ. όταν για να μην «φαίνεται» θα το αναλάβει ως λέγεται ο Σαμαράς.
Θα πρέπει επίσης να δραστηριοποιηθεί και η υπουργός μας τουρισμού Κεφαλογιάννη και με το μέσο που έχει τον γερμανό της  υπουργό  γκαουλάουτερ Βορείου Ελλάδας τον Φούκτελ.   Αυτή που προσήλκυσε τους Τούρκους στον Αστέρα (που σίγουρα οι τούρκοι που δεν είναι χαϊβάνια θα τον «αγόρασαν» πιθανόν τζάμπα με υποτιμημένα Ελληνικά ομόλογα δεκτά στο 100% της αξίας  τους)
Έτσι μαζί με το συμπατριώτη της το έτερο καμάρι του Ρεθύμνου τον Κωστή μας,  να «δραστηριοποιηθεί» η Όλγα μας στον αντικαταστάτη του Μπαγίς ώστε με τα τόσα προσόντα που έχει, για μην χάσουμε την ευκαιρία ξεπουλήματος των νέων παραλιών της Κεφαλονιάς.
Παρακαλείται τέλος ο ημέτερος Μένεμ να μας πει αν ήρθε η σειρά του Παρθενώνα για να ενημερωθούν από την Όλγα μας, οι τούρκοι
Κατωτέρω σχετικό πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ.
Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

                                                                                                                                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.