Τρίτη, 3 Ιουνίου 2014

Ο Σαμαράς "μετράει" τις αντιδράσεις Καραμανλή ενόψει ανασχηματισμού... (βίντεο)

Τι συζητούσαν ο Σαμαράς και ο Μενέλαος Δασκαλάκης (Γραμματέας Γενικής Γραμματείας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) ...και αλώνιζαν τους κήπους του Μεγάρου Μαξίμου για πάνω από πέντε λεπτά..;; Τι επακολούθησε του περιπάτου στον κήπο και τι διεμήφθει στην ολιγόλεπτη βόλτα στο τετράγωνο με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του πρωθυπουργού...;
samaras2 Θυμίζουμε ότι ο Μενέλαος Δασκαλάκης, πρώην Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας, είναι καλός φίλος με τον Κώστα Καραμανλή.. 

Με δεδομένο τις άσχημες σχέσεις του Σαμαρά με τον Κώστα Καραμανλή, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο πρωθυπουργός προσπαθεί να "μετρήσει" τις αντιδράσεις του πρώην αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, σε ενδεχόμενο υπουργοποίησης των Λοβέρδου, Μόσιαλου και Σαχινίδη...

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.