Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2014

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Η Δημοκρατία... ο *Ναός της δημοκρατίας* αθωώνει ψεύτες-κλέφτες-εγκληματίες !!!

Εντάξει, όλοι το είχαν καταλάβει πως δεν ήταν "αθώο" το άρον-άρον κλείσιμο της Βουλής. Της Βουλής που από θεσμός και μέρος άσκησης της νομοθετικής εξουσίας έχει μετατραπεί σε ...
εργαλείο άσκησης προστατευτικής πολιτικής των "ημετέρων".
Το  γελοίο ότι οι 300 λεβεντοτσολιάδες  ομιλούν περί "ναού της δημοκρατίας", περί ύψιστου θεσμού και όλα τα σχετικά. 
Η δημοκρατία μας ΠΕΘΑΝΕ. Δεν είναι νέο. 
Ήταν άρρωστη από χρόνια αλλά σήμερα βρίσκεται πια θαμένη κάτω από σωρούς σκανδάλων κι εμείς, ενώ το βλέπουμε, νομίζουμε πως βλέπουμε τον θάνατο άλλων. Ίσως κάποιου εξωτικού, μακρινού κοινοβουλίου, στην Κορέα ή κάπου στην υποσαχάρια Αφρική.
Άνθρωποι σαν τον Βενιζέλο, κατά τεκμήριο ένοχοι εγκλημάτων κατά συρροή, κατά του δημοσίου συμφέροντος. καγχάζουν και περιφρονούν, απειλούν και εγκληματούν εναντίον μας. Εναντίον του μέλλοντός μας, εναντίον του παρόντος μας.
*Ο ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.