Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Χαιρετίσματα ….ότι κάνεις στην ζωή σου το βρίσκεις μπροστά σου κ. Σαμαρά.


Χαιρετίσματα ….ότι κάνεις στην ζωή σου το βρίσκεις μπροστά σου κ. Σαμαρά. — Χαιρετίσματα ….ότι κάνεις στην ζωή σου το βρίσκεις μπροστά σου κε Σαμαρά.
— Η φρεγάτα του συγκροτήματος του κ. Αλαφούζου δεν άφηνε -δυστυχώς- τίποτε να πέσει κάτω ….και ο κ. Μπάμπης είχε στενές διασυνδέσεις με το «Πασοκομάγαζο» του Αρχιερέα, τον αφανή κ. Στουρνάρα και τον κ.Λουκά!

— Δυο δημοσιεύματα -φωτο- της «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉΣ» την 24.1.1996, λίγες μέρες μετά την παραίτηση του Ανδρέα Παπανδρέου από το Ωνάσειο ….και την ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον Σημίτη]
— Σκληρή στάση από την Πολ. Άνοιξη αποφάσισε το Συμβούλιο Στρατηγικού Σχεδιασμού και Προγράμματος του κόμματος ….άμεση και πολυμέτωπη η επίθεση κατά της κυβερνήσεως Σημίτη.
== «Tα μεγάλα ιστορικά γεγονότα είναι πάντα προϊόντα ηγετών που βγήκαν από το λαό και όχι πρωθυπουργών «του κομματικού σωλήνα», κατέληξε ο κ. Σαμαράς.»
….και συνεχίζοντας η εφημερίδα.

==»Πως το είπε αυτό ο κ. Σαμαράς, της “Πολ. Αν.’; Αμφισβήτησε τη…. νομιμότητα της κυβερνήσεως Σημίτη, επειδή δεν έχει…. λαϊκή εντολή; Το Σύνταγμα το έχει διαβάσει; Κάποιος από τους δημοσιογράφους σίγουρα θα τον ρωτούσε, αλλά ο κ. Σαμαράς, στη συνάντησή του με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, δεν δέχθηκε ερωτήσεις….«
[Μεταξύ μας -αν κρίνουμε από το ύφος του μμε- ....σε "μεγάλη υπόληψη" είχε το συγκρότημα του κ. Αλαφούζου ....τον Αντώνη!]
— Πάντως εδώ ….εκείνα τα «γραφόμενα», σήμερα μεθερμηνευόμενα, αναδεικνύουν -έμμεσα- τρεις αλήθειες που σας αφορούν κ. Σαμαρά!
….και μεγάλα -δυστυχώς- ιστορικά γεγονότα ζούμε ….και δεν έχετε βγει -πρωθυπουργός- από τον λαό, αλλά από την μειοψηφία του Βενιζέλου(και του Φώτη) ….αλλά ούτε και παιδί -καλώς ή κακώς- του κομματικού σωλήνα της ΝΔ είστε, αλλά παραπαίδι ….γι” αυτό και η κεντροδεξιά έγινε «χίλια» κομμάτια!
ΣΑΜΑΡΑΣ – ΓΙΑ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΣΗΜΙΤΗ
ΣΑΜΑΡΑΣ-ΓΙΑ-ΛΑΪΚΗ-ΕΝΤΟΛΗ-ΣΗΜΙΤΗ-2ΚΑΙ….
Άραγε έχει άδικο ο κ. Τσίπρας που φωνάζει ….ότι είσαι «ακάλυπτος» (πολιτικά) κ. Πρωθυπουργέ;;;;
Κάποτε την «έκανες» -την αποστασία- στον Μητσοτάκη, κατά τα λεγόμενά του, ….αλλά δεν έχεις πληρώσει ακόμα ….και κρατιέσαι στην εξουσία από μια κλωστή ….από το «κομματικό ζωνάρι» της Ντοράρας ….που αν την κόψει, θα καταρρεύσεις με πάταγο!
«Κάνεις-λάβεις» ….μην σου κακοφαίνεται κ. Σαμαρά ….την πρώτη «μπαλταδιά» την έφαγες από τον δικό σου τον κ. Μπαλτάκο ….η επόμενη θα είναι από τον Βαγγέλη ….να το θυμάσαι !
Πίσω από τον Ευάγγελο είναι ο Μέγας Αρχιερέας -της πολιτικής- ο σύγχρονος «γερμανοτσολιάς της Ελιάς» ….και μόλις κλείσει πονηρά το ματάκι του στον Λάλα του ….εκεί στα «Γερμανικά φύλλα» του βορρά, σε πήρε και σε σήκωσε ….ούτε ο Ολυμπιακός του Κόκκαλη δεν σε σώνει!.   http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/49005


hellasforce.com

Σχόλια