Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014

Μπάτε σκύλοι αλέστε η χώρα – Χειροτερεύει η κατάσταση με την λαθρομετανάστευση

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τους υπουργούς Εθνικής Άμυνας, Δικαιοσύνης, Δημόσιας Τάξης και Ναυτιλίας.
Όπως γνωστοποιήθηκε στη σύσκεψη το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης όχι μόνο δεν αντιμετωπίζεται στο ελάχιστο, αλλά η κατάσταση όσο πάει και χειροτερεύει,

παρά τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης για θετικά αποτελέσματα.
Ο πολυσυζητημένος φράχτης στον Έβρο φαίνεται πλήρως αναποτελεσματικός και οι αριθμοί δείχνουν το πρόβλημα που γιγαντώνεται.
Πιο συγκεκριμένα τους πρώτους έξι μήνες του 2013 εισχώρησαν στη χώρα παράνομα περίπου 4.500 άτομα, ενώ το ίδιο διάστημα του 2014 ο αριθμός των λαθρομεταναστών αγγίζει τους 9.000. 

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.