Σάββατο, 21 Ιουνίου 2014

Ρύθμιση του χρέους...Από άνοιξη χειμώνα και από Μάρτη καλοκαίρι...

Δείτε τα παραμύθια για τις συζητήσεις της περίφημης ρύθμισης αλλά και βιωσιμότητας του Ελληνικού χρέους... που υποτίθεται ότι αναγράφεται και στο μνημόνιο και τις εκθέσεις της τρόϊκας..
Ήταν να αρχίσει τέλη 2013, μετά μεταφέρθηκε για Μάρτιο του 2014... λέτε να ξεκίνησαν οι συζητησεις και να μην το πήραμε χαμπάρι...να ήταν μυστικές..;; Δείτε στις εικόνες που ακολουθούν και προβληματισθείτε αν και πότε θα γίνουν αυτές οι περίφημες συζητήσεις για το χρέος.. 

xreos1 
 xreos2 
 
xreos3 

xreos4
xreos5 


 
xreos6

Από άνοιξη χειμώνα και από Μάρτη καλοκαίρι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.