Πέμπτη, 5 Ιουνίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έτσι πάνε να κουκουλώσουν το σκάνδαλο των υποβρυχίων!

Κράτησαν» τον Αβατάγγελο, ξεπροβόδισαν τον Ματαντό!
Ένα βρώμικο παρασκήνιο εκτυλίσσεται γύρω από το μεγάλο σκάνδαλο που κόστισε δισεκατομύρια στον Ελληνικό λαό. Πολλά από αυτά κατέληξαν σε τσέπες πολιτικών που για άλλη μία φορά φαίνεται πως μεθοδεύεται η φυγάδευση τους!
Συγκεκριμένα, ο άνθρωπος – κλειδί του σκανδάλου, εφοπλιστής Μιχάλης Ματαντός, έφυγε σαν κύριος αν και έχει διακινήσει τουλάχιστον 80 εκατομμύρια Ευρώ, 50 εκ των οποίων έφυγαν σε «τρίτους»! Και όμως, ο εντιμότατος εφοπλιστής, έφυγε σαν κύριος με …

500 χιλιάρικα εγγύηση, όταν ο ίδιος παραδέχθηκε ότι έβγαλε από την δουλειά 25 εκατομμύρια! Προφανώς επειδή γνωρίζει τους αποδέκτες της μίζας.
Στο περιθώριο αυτής της εξέλιξης, εντύπωση προκαλεί ο τρόπος με τον οποίον προφυλακίστηκε ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αβατάγγελος, που είχε παραμείνει στην χώρα υποστηρίζοντας ότι δεν έχει σχέση με διακίνηση μίζας, αφού το ποσό για το οποίο ελέγχεται δεν το πήρε από την παραγγελία του Ελληνικού δημοσίου αλλά από την πώληση πρώτης ύλης στους Γερμανούς! Που μάλιστα έμεινε απλήρωτη μέχρις ότου ο Αβατάγγελος κατέφυγε στο διεθνές δικαστήριο όπου και δικαιώθηκε! Ο ίδιος καταγγέλει ότι εξαπατήθηκε από τον πασίγνωστο δικηγόρο του που του υπεξαίρεσε τα χρήματα της εγγύησης, με αποτέλεσμα να κρατηθεί ο Αβατάγγελος την ώρα που ο Ματαντός έφευγε σαν κύριος!
Που είναι το εξωφρενικό; Μα ότι εάν οι Γερμανοί χρησιμοποιούσαν τον Αβατάγγελο για μίζες, είναι σχεδόν αδύνατο να το έκαναν φεσώνοντας τον μέσω …διεθνούς δικαστήριου, αφού η αποζημίωση έχει καταγραφεί επίσημα και είναι αδύνατον να διακινηθεί ως μαύρο χρήμα!
Την ίδια στιγμή, ο εφοπλιστής Ματαντός που γνωρίζει τους αποδέκτες δηλώνοντας μάλιστα ότι «τον εξαπάτησαν οι Γερμανοί» και ότι δεν ήξερε ότι δίνει μίζες, βρίσκεται ελεύθερος σε «εφοπλιστικούς παραδείσους»… 


hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.